Gelişememe

Rigby

Üye
Arkadaşlar yaklaşım 1,5 yıldır fitness yapıyorum. Düzeni spor+beslenme+uyku var fakat gelişim yok. Gelişimim 2-3 aylık biri gibi aynı. Antreman programından kaynaklanıyor diye düşünüyorum. Çünkü pek zorlanamıyorum. 8kg dumbellar ile çalışıyorum bir türlü arttıramadım. 1 er kilo arttırıyorum bu sefer programı bitiremiyorum. Önerisi olan veya evde dumbel ve kapı barfix i ile yapabileceğim ve zorlanabileceğim bir program yazabilecek varsa sevinirim.

8 kilo dambilla ne kadar kas yapacagini dusunuyordunki elbette gelisemezsin birak programi bir yana once agirligi bir 15 20 kiloya cikar kendini sonuna kadar zorla bak nasil fark ediyor

bende onu söylüyorum ağırlıkları arttırıyorum bu seferde yapamıyorum hiç bişe. 2 hareket yapıyorum 3 set tıkanıyor gitmiyo.

sağlam antrenman sağlam beslenme sağlam uyku bunları ne derecede iyi yapıyosun beslenmen iyi olsun ki antrenmana yansıt antrenmanın iyi olsun ki daha iyi çalış daha fazla yorul böyle olursa daha düzgün kaliteli bir uykunda olur mutlaka bu 3 şeyde bir sıkıntı vardır yoksa niye gelişmeyesin gelişenlerin genetiği çok mu iyi gelişemiyorum diye kendinide üzme bu kilit noktalara dikkat et kilon az ise karbonhidrat yükle vücuduna eğer yine gelişemiyorum diyorsan 1-2 ay definasyona yönelik antrenman yap karboyuda azalt 1-2 sonra karbo yükle ki vücut şaşırsın ki sanıyorum kilon az kütle hacim programı öneririm 3-4set 4-5 tekrar zorlanacak şekilde partnerin olursa daha iyi olur 1-2 ay böyle devam et şayet olmadı yukarda dediğim şeyi uygulayabilirsin başarılar ayrıca gece beslenmesinede önem göster

Son düzenleme:
duzenli beslenme programin ve antrenman programin nedir?

Back
Yukarı