TheRebellious
Üye
Abilerime ve kardeşlerime merhabalar ben Rusya'da öğrenciyim spor salonuna yazıldım 1 haftadır yapıyorum futbol da oynuyorum şimdi öncelikle maddi durumum iyi yani protein tozuna amino asitlere verecek param var ama beni yönlendirmeniz lazım..Ben hacim kazanmak istemiyorum fazla boyum 1.75 kilom 73 şu anda ben maximum bu kiloda vucudumu kas yapmak yağları yakmak istiyorum ekmek yemiyorum...
Bana protein tozunu ne zaman kullanmam gerektiğini ve aminoasitlerin bacak kaslarıma ne gibi yararları olur futbolcuysan birisi kullan demişti ben çözemedim olayı ufak bir beslenme örneği ve bu cretain amino asit ve protein shake lerini ne zaman kullanmam gerektiğini söyleyen herkese şimdiden teşekkürler
Bana protein tozunu ne zaman kullanmam gerektiğini ve aminoasitlerin bacak kaslarıma ne gibi yararları olur futbolcuysan birisi kullan demişti ben çözemedim olayı ufak bir beslenme örneği ve bu cretain amino asit ve protein shake lerini ne zaman kullanmam gerektiğini söyleyen herkese şimdiden teşekkürler