• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Gelişim

1 aya göre fena değil ama resim koymak için aceleci davranmıssın biraz daha sabırlı olup 4-5 ay sonra koysaydın daha iyi olurdu ama genede gelısım var

Göğüslerin Benmde Dikkatimi Çekti Jinekomasti Olabilir Mi? :S

ergenlikle alakalı siz 15 yaşındaki ve ergenlik çağına 1-2 sene evvel girmiş birine nasıl ha diyince jinekomastasi teşhisi koyarsınız geçici şeyler bunlar nadirende olsa kalıcılarıda var ama arkadaşta fazla bi belirti göremiyorum.

bende de aynı tıp göğüs var 1.83 botunda 97 kıloydum 80 e dustum hala gogusler var yanı jınekomastı buyuk ıhtımalle gogus ucunda da sıslık varsa tabı benım babamdada oldugu ıcın kendımde olduguna emınım ama gecıcı olacagını sanmıyorum goguslerımız aynı tıp cunku gercı bende henuz lise 2. sınıfım ama umıdımı kestım 18 yasında amelıyat olmayı beklıyorum

bende de aynı tıp göğüs var 1.83 botunda 97 kıloydum 80 e dustum hala gogusler var yanı jınekomastı buyuk ıhtımalle gogus ucunda da sıslık varsa tabı benım babamdada oldugu ıcın kendımde olduguna emınım ama gecıcı olacagını sanmıyorum goguslerımız aynı tıp cunku gercı bende henuz lise 2. sınıfım ama umıdımı kestım 18 yasında amelıyat olmayı beklıyorum

farkındaysasn sen 18 yaşındasın ben 15 3 yaş fark var ve biraz araştırma yapsaydın insanların ergenlik çağında kadın erkek fark etmez bi büyüme oluyomuş

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 19:51 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 19:48 ----------

ve fotoğraftan nasıl anlayabiliyosunuz ışık açı duruş herşey etken bunda

Back
Yukarı