Gelişime ve Büyümeye destek olmak için Temel Olarak Hangi Supplementler Kullanılmalı

Arkadaşlar ben 1 senedir vg yapıyorum herhangi bir supplement kullanmadım beslenmemede dıkkat etmedım.
arkadaşlarım supplement kullansaydın daha fazla verim alırdın dıyorlar herkes öyle diyor . benimde kafama yattı fakat sıteye bir girdim amino asit protein karbonhidrat felan of of of bin tane şey resmen hevesim kaçtı yani(: gelişime destek olmam için onların hepsinden kullanmam gerekıyormu?

iyibi omega komplex al yanında bi protein ile multi vitamin al farkı hissedersin
ek olarak istersen kreatin glutaminde ekleyeblrsin

teşekkur ederim arkadaşlar cok saolun(: peki düzenli bi beslenmeyle bu supplementlerin hiçbirine ihtiyaç kalmaz diyebilirmiyiz?

ben sabahları 4 yumurtalı omlet yiyorum çeyrek ekmekle beraber yanında 1 bardak süt iç . spora gitmeden 1 saat önce 1 tabak makarna veya pilav ye az yağlı spordan sonra 25o gr tavuk göğsü yiyorum tavuğu yedikten 3 saat sonra yine 25o gr tavuk yiyorum gece yatmadan 300-500 ml süt içiyorum. zaten bunları toplarsan 170-190 gr protein arası birşey oluyor ortalama buda günlük beslenmem benim çok prof değil ama kendime göre çok güzel gidiyor bu şekilde ekstra olarak amino asit kullanabilirsin. eğer protein le amino asit arasında kaldıysan protein almanı tavsiye ederim.

bende ole dıyorum amıno acit al proteını yuksekt carbo alımınıda yuksek tut vitamınlı beslen .ama sende anlayacaksınkı suplementsız zor

Back
Yukarı