Gelişimim yavaş mı

merhaba arkadaşlar
4 ekimden beri düzenli bir şekilde haftada minimum 4 gün olmak üzere spora gidiyorum,yani 4.5 ay oldu başlayalı.beslenmeme dikkat etmeme rağmen hocalarım yavaş gelişiyorsun sana iğne vuralım felan diyor sanırım zararlı bu iğne olayı,benchte 2.5 ile başlamıştım şimdi 15kg takıyorum tek tarafa 3x8 olarak çalışıyorum,sabah yumurtamı yulafımı düzgün yiyorum sizce gelişimim yavaş mı yoksa normal midir,teşekkürler
Kilo 84
Boy 186

Doğal olarak maximum gelişim seviyesine ulaşmadan steroid vurulmasi bence gereksiz dogal limitine ulasmadan paragoz hocalari dinleyip kendine zarar verme steroid uzman isi yarismaci olmadan kullanmak bence gereksiz cok duzgun antrenman ve beslenme istiyor cevremde kullanan insanlar var cok ince hesaplari var sen beslenmeni yap antrenmani hakkini ver gelisim olur zaten

merhaba arkadaşlar
4 ekimden beri düzenli bir şekilde haftada minimum 4 gün olmak üzere spora gidiyorum,yani 4.5 ay oldu başlayalı.beslenmeme dikkat etmeme rağmen hocalarım yavaş gelişiyorsun sana iğne vuralım felan diyor sanırım zararlı bu iğne olayı,benchte 2.5 ile başlamıştım şimdi 15kg takıyorum tek tarafa 3x8 olarak çalışıyorum,sabah yumurtamı yulafımı düzgün yiyorum sizce gelişimim yavaş mı yoksa normal midir,teşekkürler
Kilo 84
Boy 186

Aman uzak dur öyle adamlardan hayatını karartırlar,beslenmeni aldığın kaloriyi-makroları ve ölçüdeki artışları yazarsan daha iyi yorumlarlar.Öyle öneriyi veren adam senin hocan ise sırf onun yüzünden bile gelişemiyor olabilirsin.Benchteki ağırlık artışına gelirsek çokta az bir ağırlık artışı olduğunu düşünmüyorum hele ki öyle bir hocanın eşliğinde :D Önerim ondan daha kaliteli salonlar bulmaya çalış.

Doping maddelerini Profesyonel Camianın dışındakilerin pek bilinçli kullandığını düşünmüyorum ki Profesyonel değilsen neden kullanırsın oda ayrı bir saçmalık,yani doping'e başlamak gibi bir hataya düşüp üstüne birde yanlış şekilde kullanırsan(ki 4,5 aylık adama steorid önermek nedir ? ) bırak spor yapmayı dışar da sağlıklı bir şekilde yürümeyi bile özlersin . Karaciğer iflasından,Kalp-Damar hastalıklarına,Hormonların Düzelmeyecek şekilde bozulmasına kadar bir çok hastalıkla uğraşırsın.

steroid sigara gibidir kimi kullanır tertemiz vücudu vardır(rich piana otopsisi tertemiz normal sağlıklı bir insan gibi çıktı) dallas mccarver ise kanserdi (ölümü bunla ilgisiz) kardeşim sana tavsiyem böyle paragöz hocalarla hayatını riske atma beslenmeni supplementi idmanını yap stresten uzak dur progressive overload yap gelişirsin

Gelişim normal kardeşim
Sadece beslenmene ve antrenmanına ufak tefek değişiklikler yapabilirsin.
Sana iğne,ilaç (Steroid) öneren hocadan da salondan da uzak durmanı öneririm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

dostum gelişim kaldırılan ağırlık ile değil ölçüler ile olur başladığında vücut ölçün ne idi ne oldu asıl olay o.iğne olayı ise hocan sırf para kazanmak uğruna senin hayatını hiçe sayıyor ben olsam polise söylerim ha profösöyönel düşünürsen basman zaten şart.ama işte gelişiyi sağlıklı fit olmak ise basma.bide her ilaç basan gelişmiyor steroid foruma bir gir adamlar onlarca mesaj atıyor yok testisim mercimek oldu yok kuş öldü diye benim akrabam kalp amiliyatı oldu ilaçlar yüzünden bu işin profu olan phil health bile amiliyat oldu timör çıkmış ki bu adam ne imkanlara sahip

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar iğne olayını araştırdım zararlıymış hiç bulaşmayacağım ayım bitince de başka salona geçeceğim,ölçüleri de atacağım gün içerisinde

Hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar iğne olayını araştırdım zararlıymış hiç bulaşmayacağım ayım bitince de başka salona geçeceğim,ölçüleri de atacağım gün içerisinde
bak sana bir tavsiye veriyim ben bu yolu izleyerek hem yağ yaktım hemde kollarımı 42.5 cm çıkardım boyumda 174 cm .olay şu tdee cloutorda bulk kalorini hesapla full body yap gün aşırı olabildiğince birleşik egzersiz yap ve sürekli kalırdığın kiloyu arttır.baktın kilo artmıyor.aldığın kaloriyi 250 kolari daha arttır.bu sayede kaldırdığın kilo artıcaktır. ben mesal göğüs ölçüm 114 115 idi işte 100 kg 6 tekrar yapardım nu yöntem ile göğüs 118 oldu ve benchte 120 kg kaldırır hale geldim.emin ol önerimi dinlersen büyürsün

Back
Yukarı