Gelişmeme sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Öncecilikle herkese merhaba benim bir sorunum var.4 aydır fitness a gidiyorum ilk başladığımda sağ biceps:31 sol biceps:32 idi şimdi sağ:32.5 sol:33

4 ayda anca 1 cm 1.5 cm artmış haftanın 6 günü gidiyorum spora supplement falan kullanamıyorum.Acaba fazla protein alamadığımdan mı ?

yaşım 14 boy 1.80 kilo 85 Ayrıca kilo da veremiyorum ilk başladığımda 86 kiloydum

Arkadaşlar şimdi benim bir sorunum var, yeni üye oldum konu da açamıyorum neyse soruya gelince,
İlk resimde, kilo 75 Boy:188 - İkinci resimde Kilo:83 sadece 1ay 5 günde vücudu bu hale getirdim yani zemin vardı diyebilirim ancak sormak istediğim nokta 8-9 kilo almışım ve almaya devam ediyorum fakat haftanın 3 günü çalışıyorum ptz,crş,cuma. Sizce kiloyu çok hızlı birşekilde mi alıyorum bunun 90-95 kilo olmasından korkmuyorum ancak bi anda olursa kaslarımda geri kalır ve gelişmez diye düşünüyorum. Kısaca çok kilo alıyorum protein tam tamına ancak haftanın 3 günü çalışıyorum sizce napmalıyım ??? :):):)

Sağdaki foto ilk fotodur.
Kol ölçüsü soğuk 29 dan. 33.5
12351228_179951125686692_2016027025_n.jpg
12038025_1008034152593888_7795040284645802662_n.jpg
SAĞDAKİ BENİM,

Edit: Bir ay olmasına rağmen şınav çekmiyorum çekmemi önerir misiniz ?

Arkadaşlar şimdi benim bir sorunum var, yeni üye oldum konu da açamıyorum neyse soruya gelince,
İlk resimde, kilo 75 Boy:188 - İkinci resimde Kilo:83 sadece 1ay 5 günde vücudu bu hale getirdim yani zemin vardı diyebilirim ancak sormak istediğim nokta 8-9 kilo almışım ve almaya devam ediyorum fakat haftanın 3 günü çalışıyorum ptz,crş,cuma. Sizce kiloyu çok hızlı birşekilde mi alıyorum bunun 90-95 kilo olmasından korkmuyorum ancak bi anda olursa kaslarımda geri kalır ve gelişmez diye düşünüyorum. Kısaca çok kilo alıyorum protein tam tamına ancak haftanın 3 günü çalışıyorum sizce napmalıyım ??? :):):)

Sağdaki foto ilk fotodur.
Kol ölçüsü soğuk 29 dan. 33.5
daha ne istiyorsun işte aynen devam et karın kaslarını kaybetmeden kilo almaya devam ;)

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.
Link : https://www.bodyforumtr.com/threads/gelişemiyorum-tavsiyelere-ihtiyacım-var.48924/
https://www.bodyforumtr.com/threads/gelişememe-sorunu-yardım-edin.89901/

Arama Kelimeleri : Gelişemiyorum

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı