Mirac Barlak
Üye
1 at boyunca hergun her bolgeye çalıştım 2.ayda ne yapmalıyım ? Bu arada supplement kullandım beslenmeme dikkat ettim abur cubur vb şeylere ağzımı surmedim.
Değerli Üyemiz
Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!
Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle
sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve
yorumlamasını sağlayacaktır.
Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!
Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.
Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi
Sadece sunu sorucam supplementi niye spora baslar baslamaz kullanmayi tercih ettiniz?Eki Görüntüle 36233[DOUBLEPOST=1424018015][/DOUBLEPOST]Merhaba arkadaslar 1 aydir vucut calisiyorum Boyum:1.75 Kilom:59.5
1 at boyunca hergun her bolgeye çalıştım 2.ayda ne yapmalıyım ? Bu arada supplement kullandım beslenmeme dikkat ettim abur cubur vb şeylere ağzımı surmedim.
Çevremde onerdikleri için.Sadece sunu sorucam supplementi niye spora baslar baslamaz kullanmayi tercih ettiniz?
Ben kendi adıma cevap vericek olursam ,herhangi bir sebepten ötürü kötü olduğunu soylemedim,sadece bu seviyede herhangi bir getirisi olduguna yada herangi bir fark yaratacağına inanmadığımi belirttim ,forumda bununla illgili veyahut farklı yerlerde bununla ilgili çok açıklayıcı bilgiler mevcut ,her yerde ilk 3 ay Suplement kullanımı kimseler önermiyor.Arkadaşlar spora başlar başlanmaz supplement kullanımın nesi kötü ve neye dayanarak bunu diyorsunuz? Sanki 3 aydır idman yapan birisinin steroid basması gibi tepkiler veriyosunuz.
Kotu diyen olmadi sanirim. Sadece su supplementi sihirli bir degnek gibi gormeleri sacma hayatinda ilk defa spora baslayan birisi ne dusunerek gerek duyduda baslar baslamaz gida takviyesi alma yolunu secti? Once bir kac ay gitsin duzenli yemegini yesin uykusunu duzene koysun,bakti ki yedigi yemekten aldigi protein gelisim saglamasina yetmiyor o zaman o yolu secebilir.[DOUBLEPOST=1424081282][/DOUBLEPOST]Inceliyebilirsiniz,kendi 3 aylik surecim.Arkadaşlar spora başlar başlanmaz supplement kullanımın nesi kötü ve neye dayanarak bunu diyorsunuz? Sanki 3 aydır idman yapan birisinin steroid basması gibi tepkiler veriyosunuz.