Genaration İron Türkçe Alt Yazı

video suanda ıslenıyorum. .geliyor hazır olun.. umarım ıstedıgım gıbı olur vıdeo..[DOUBLEPOST=1407617398][/DOUBLEPOST]Arkadaslar videoyu ekledım.Ancak gene alt yazı gozukmedı.acaba bendemı gozmuyor* neden bu.. pc den gozukuyor ama burda dğeil sebep?

http://vk.com/video264552260_169490771

ve goruntu çektım alt yazılı ama oalt yazı paıntte bıle gozukmuyor.. bılen varmı?? bılen var ıse 2 dk da halledelımsunu :(

Son düzenleme:
Android vk programindan izleniyorda altyazi yok bide pc deniyim laptop babamda şu an onu bekliyorm :D[DOUBLEPOST=1407619052][/DOUBLEPOST]O altyazi dosyasini videoya nasıl ekleniyor onu biliyormusun ? Pc deyken ayni dosyada felan oluyorda internete yuklerken ayri bisi mi yapman gerekio acaba

bende onu dıyorum alt yazı pcde ızlıom ama bu sıteye yukledımyok?[DOUBLEPOST=1407620600][/DOUBLEPOST]son bır sey denıyorum.umarım olacak.

Son düzenleme:
Altyazı kaynağı pc de olduğundan pc de açınca altyazı gösteriyo tabiiki. İnternete yüklediğine altyazı yükliceksin ama nasıl onu bilmiyorum :D

arkdsn sıtesıne ekledıkten sonra heryerde çalmıslar. :D ama ıyı olmsu tek parça iydir.

Back
Yukarı