darkhacker
Üye
Selam forum skainleri bende başladim slona ve 1 haftami tamamladim..sizlerle amtör beslenme programimi paylaşicam genelde böle besleniyorum kendim yaptim maddi durum kötüde olsa..
Sabah(06.00)-okula gidiş
çay+peynir-bazen-(2 kibrit kutusu)+zeytin+bal(2-3 yemel kaşiği)+ekmek+2 haşlanmiş yumurta
okulda
ilk tenefüs aciktiysam poça simit ayran vs öğlen geliyor işte
öğlen 13.30-okul çikişi
mercimek yada tavuk çorbasi bunlardan birini seçip 1 tabak ekmeklen beraber+2-3 yemek kaşiği bal+2 haşlanmiş yumurta beyazi+1 adet elma 30 dk sonra antremana..
Akşam:
Evde ne varsa yerim..
Yatmadna önce:
3-4 ceviz içi yada findik 1 bardak süt 2-3 kaşik bal evde olan yemek elma(bazen)
evde genelde =fasulye*pilav*makarna*mercimek*tavuk(hafta 1-2 kere*patates yemeği gibi şeyler oluyor..
Böle işte arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum...
1.75 boy 54 kg..
Saygilar..
Sabah(06.00)-okula gidiş
çay+peynir-bazen-(2 kibrit kutusu)+zeytin+bal(2-3 yemel kaşiği)+ekmek+2 haşlanmiş yumurta
okulda
ilk tenefüs aciktiysam poça simit ayran vs öğlen geliyor işte

öğlen 13.30-okul çikişi
mercimek yada tavuk çorbasi bunlardan birini seçip 1 tabak ekmeklen beraber+2-3 yemek kaşiği bal+2 haşlanmiş yumurta beyazi+1 adet elma 30 dk sonra antremana..
Akşam:
Evde ne varsa yerim..
Yatmadna önce:
3-4 ceviz içi yada findik 1 bardak süt 2-3 kaşik bal evde olan yemek elma(bazen)
evde genelde =fasulye*pilav*makarna*mercimek*tavuk(hafta 1-2 kere*patates yemeği gibi şeyler oluyor..
Böle işte arkadaşlar yorumlarinizi bekliyorum...
1.75 boy 54 kg..
Saygilar..