• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

geniş kalça kemiği ince bel

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DeformE
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaşlar zamanında 125 kg idim şimdi evde bir plan uygulayarak ve kalorileri sayarak 89 kg' ma kadar düştüm hedefim 78-75 e kadar devam etmek ancak kilo verdikce belim sanki aşırı derecede ince gibi geliyor genel vucut ve kardio calısması yapıyorum p90x i izleyerek ancak sizce eklemem gereken irşey varmı yoksa kalca kemigim banamı geniş geliyor?
Ölçüler:
omuz:120
gögüs:103,5
bel en dar yer:90.5 -- kemer hizası: 102
kol:36,5
üst bacak:64
calf:44,5

Cevaplarınız icin şimdiden tesekkurler...

Eklentiler

• AkL2N0kCuPx9S_mtVm8EpwfpIq_UMy7DRZVlxZtkuNSu.jpg
    AkL2N0kCuPx9S_mtVm8EpwfpIq_UMy7DRZVlxZtkuNSu.jpg
    127,7 KB · Görüntüleme: 2.258
  • aa.jpg
    aa.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 1.551
kalça kemiğin geniş değil , normal. belinin üst kısmındaki hafif incelme de estetik açıdan herhangi bir sorun oluşturmuyor tamamen genetiksel bir durum.[DOUBLEPOST=1444991964][/DOUBLEPOST]kalflerin de baya sağlammış bu arada. :)
calfler yuruyusten kaynaklanıyor topuga basmadan adım atıyorum genelde kosu hariç cocukluktan gelen birşey; cevaplar icin teşekkurler hiit cardio genel vucut agırlık calısması devam edecegim 1 2 ay sonra sonucları koyarım yeniden

oblik kaslarını geliştir

Back
Yukarı