Geniş pelvis kemiği

Arkadaşlar biraz forumu araştırdım ve bu duruma sahip hic de yadsınmayacak fazlalıkta insan gördüm. Geniş pelvis kemiğine sahip olan arkadaşlarımız zaman ilerledikce üst vucut ölçüleri arttıkça estetik bir görüntü elde edebildiler mi, bunun üzerine konuşmak, tecrubelerini öğrenmek böyle bir konu açtım.

benim mayısta 3 sene olacak düzenli şekilde salonda çalışıyorum , kalça bacak egzersizide yapıyorum ama kalçalar daha çıkık geniş yuvarlak duruyo yani ne yapsak olanı belirginleştiriyo gibi sadece kalça olarakta düşünmemek lazım vücut şeklini de etkiliyo kum saati gibi olabiliyo ne kadar uğraşsanda

benim mayısta 3 sene olacak düzenli şekilde salonda çalışıyorum , kalça bacak egzersizide yapıyorum ama kalçalar daha çıkık geniş yuvarlak duruyo yani ne yapsak olanı belirginleştiriyo gibi sadece kalça olarakta düşünmemek lazım vücut şeklini de etkiliyo kum saati gibi olabiliyo ne kadar uğraşsanda
OMUZ, göğüs ve bel ölcünü biliyor musun?

OMUZ, göğüs ve
OMUZ, göğüs ve bel ölcünü biliyor musun?
şu an net bilmiyorum ama eskiden beri kalçalar hep geniş bel orta arka kısım yağsız inceydi spordan çok şey bekliyordum kollar omuz filan irileşti baya ama vücut düzelmiyoki üst kısımda kalınlaşınca iyice kaba görünüyo orta kısımda ince kalıyo yani tayt filan giyince iyice belirginleşiyor
[DOUBLEPOST=1581881468][/DOUBLEPOST]Ölçüden ziyade görseldeki durum önemli görünüş yani foto filan açıklayıcı olabilir bence

Son düzenleme:
Oblique kaslarını çalıştırıp pelvis kemiğinle aynı genişliğe getirirsen kum saati görünümünü engellersin. Oblique kaslarını en iyi genişleten hareketlerden bazıları suitcase carry, cable woodchop ve dumbbell side bend. Bununla beraber lateral raise, dip ve pull-up gibi hareketlerle vücudunun üst tarafını genişleterek estetik görünebilirsin.

Oblique kaslarını çalıştırıp pelvis kemiğinle aynı genişliğe getirirsen kum saati görünümünü engellersin. Oblique kaslarını en iyi genişleten hareketlerden bazıları suitcase carry, cable woodchop ve
dumbbell side bend. Bununla beraber lateral raise, dip ve pull-up gibi hareketlerle vücudunun üst tarafını genişleterek estetik görünebilirsin.

Teşekkürler dostum

genetiğin kötü yapacak bişey yok,üst vücudu max seviyeye taşıman lazım ki güzel bi görüntü elde edebilesin,.ölçüleri yaz ya da foto ekle bakalım bazılarının ölçüleri çok orantısız oluyor üst tarafı çok çok büyütmen gerek o da doğal yyoldan olmuyor.Mesela adamın beli ince karın kasları da belli ama kemik geniş üçgen görüntü elde edemiyor dikdörtgenden hallice....

omuz sırt senin için önemli ama işin zor yani omuz büyütmek de kolay bişey değil çok muntazam beslenmen lazım

belini inceltme inceltirsen daha kötü olursun bence senin olman gereken görüntü fit yerine daha iri olmak belindeki kemikden dolayı üstü de irileştirmen lazım

bazılarının o kemik genetik olarak küçüktür adam 3 ay vücut çalışsa hemen üçgen oluyor

genetiğin kötü yapacak bişey yok,üst vücudu max seviyeye taşıman lazım ki güzel bi görüntü elde edebilesin,.ölçüleri yaz ya da foto ekle bakalım bazılarının ölçüleri çok orantısız oluyor üst tarafı çok çok büyütmen gerek o da doğal yyoldan olmuyor.Mesela adamın beli ince karın kasları da belli ama kemik geniş üçgen görüntü elde edemiyor dikdörtgenden hallice....

omuz sırt senin için önemli ama işin zor yani omuz büyütmek de kolay bişey değil çok muntazam beslenmen lazım

belini inceltme inceltirsen daha kötü olursun bence senin olman gereken görüntü fit yerine daha iri olmak belindeki kemikden dolayı üstü de irileştirmen lazım

bazılarının o kemik genetik olarak küçüktür adam 3 ay vücut çalışsa hemen üçgen oluyor
Üçgen görüntü iyi güzel ama illaki tam bir üçgen olucam diye de bir düşüncem yok ya, spor yaptığımız belli olsun, fit bir görüntümüz olsun bana kâfi

Back
Yukarı