Genrise Dextroz Mass 700g.. şaka gibi.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ozzy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ozzy

Üye
Arkadaşlar bu ürünü kullanan var mı?
bir servisinde (40g):
28 g karbonhidrat
3,8 g l-glutamine
3,6 g creatine
3 g taurine var..

fiyatı ise 20-30 lira arasında değişiyor. bir çok gainer bu değerlere ancak 80-100 gr'lık servislerle ulaşıyor ve fiyatları da daha pahalı.

Bu tür ürünler kullanan arkadaşlar kıyaslama yapabilir mi acaba, ben daha önce kullanmadım. bir diğer sorum da içindeki l-glutamine ekstradan eklenmiş serbest formda mı, yoksa her whey izolesinde bulunan türden mi, bilgisi olan var mı?

Fiyat ve içerik açısından harika görünüyor ürün.

ürün içerik olarak çok iyi fiyat olarak da ucuz diye denemek için aldım (19,9 TL)
ilk kullanım yorumu içimi kabus

antreman performansını 1 hafta sonra yazarım

bendede whey proteini var tadı kötü ve kolay karışmıyor. bende yeni başladım pek fazla etkisini görmedim henüz ama durumu daha iyilerine musait olmayan arkadaşlar alabilirler diyorum.

leoni kabus olan nedir, tadı mı?

evet ozzy tadı kabus, kalitesiz kakao tadı var
ama etki baya iyi
geçen haftadan bu yana 4 antremanda denedim
40 gram da zaten 28 gram dextroz var
işte kalan glutamine, creatin, taurine
bu ürünlerin hepsini daha önce ayrı ayı kullandım

sonuç olarak kargo dahil 19.9 a çok başarılı karbo glutamine de cabası
ama yalnız içmek için sağlam mide lazım
burda da tavsiyem çikolatalı bir gainer ya da whey ile antreman dan önce alınması

arkadaslar bu urunun sıparısını bıraz once verdım. antrenmandan once bır olcek proteın tozuna ılave ederek kullansam olur mu yoksa antrenmanda once mı almalıyım? dusuncem antrenman sonrası karbonhıdrat ıcındı ama fıkrınız varsa almak ıstıyorum..

arkadaslar bu ürün hakkında kısa bir bilgi alabilirmiyim? neye yarar nedir kilo mu aldırır antrenman sonrası dextroz görevimi görür ? teskkrler

antrenman sonrası proteın tozuyla beraber kullanıcam. forumda bırkac yazı okudum antrenman sonrası ıcın dextroz kullanımı bırıncı sırada tutulmus. bır ıkı ay kadar denıcem bakalım olumlu olumsuz bır seyler olursa paylasıcam.

Arkadaşlar Gerçekten Şaka Mı Bu Marka ? Karbonhidrat Protein vs ürünleride Aşırı Derece Ucuz Bunun Sebebi Nedir? Güvenilir Bişey Mi Pek EMin Olamadım

made in Turkey.. kargo dahıl 25lıraya sıparıs verdım dun gece.
guvenılırlık konusunda turk mallarına da guvenıp en azından bır kere denemek lazım dıye dusunuyorum.

arkadaslar bu ürün hakkında kısa bir bilgi alabilirmiyim? neye yarar nedir kilo mu aldırır antrenman sonrası dextroz görevimi görür ? teskkrler

Sahibine sormanı tavsiye ederim.

made in Turkey.. kargo dahıl 25lıraya sıparıs verdım dun gece.
guvenılırlık konusunda turk mallarına da guvenıp en azından bır kere denemek lazım dıye dusunuyorum.

Haklısın Bencede Bi Kere Denemekten Bi Zarar Çıkmaz

marka güvenirliliği konusunda bi sıkıntı yaşamazsınız o konuda rahat olun ama tat ve etki konusunda fikrim yok açıkcası

tadı bı tuhaf ya ekşimsi bı tadı var kokusuda agır. bu kutuda etkısı olursa,hıssedersem devam edıcem yoksa devam etmem tadı ıc acıcı degıl bence. gasparıye karıstırmama ragmen kı gasparının tadını bılen bılır onu bıle eksıttı.

tadı bı tuhaf ya ekşimsi bı tadı var kokusuda agır. bu kutuda etkısı olursa,hıssedersem devam edıcem yoksa devam etmem tadı ıc acıcı degıl bence. gasparıye karıstırmama ragmen kı gasparının tadını bılen bılır onu bıle eksıttı.

o kadar ekşimi ya? bir canlılık hissettinmi :)

o kadar ekşimi ya? bir canlılık hissettinmi :)

ılk kez kullandım antrenmandan sonra. etkısını gorursem paylasırım elbette ama ıcerık etkı eder gıbıme gelıyor :) tadı hıc ıcılmeyecek gıbı degıl ama ısteyerek ıcılecek gıbıde degıl. en basıtı bugun ıcerken proteın tozuna karıstırdıgım halde sankı ılac ıcıyormusum gıbı hıssettım :evil:

Ürünü geçen sene kış döneminde kullandım. İdmandan 30-40 dk önce enerji vermesi için alabilirsiniz. İdman sonrası için ise katabolik etkiyi minimize etmek için ve insülin değerlerini yükseltmek için alınabilir.

Tat olarak çoğu kişi içmekte zorlanabilir. Tadı içindeki creatine monohidrat ve glutamine yüzünden biraz kötü. Ben alışkınım diyenler için sorun yok tabiki.

Ürünün fiyatına nazaran performansı gayet iyi. Yalnız kullanımda dikkat edilmesi gereken nokta dextroz kana çok hızlı karışan bir karbonhidratır. Çok fazla kullanımlarda vucutta yağlanma yapabilir.

Güvenilirlik noktasında Genrise ürünleri uluslararası ISO 9001 ve HACCP sertifikalıdır.

Back
Yukarı