Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
topraklama sorunu hafif sorun yapıyor fakat önemli olan %kaç protein içermesi e-mail attım ve cevabı şu şekildeydi fiyat farkının nerden geldiği anlaşıldı ama birde test yaptırma imkanı olsa cok iyi olurdu
Sayın Mert Bey,
Ürünlerimizde ki protein oranları için,
Örnek olarak whey protein içeriğinde %94 oranında whey bulunuyor, bununda saflığını %80 düşülürse ürün içeriğinde saf olarak
%70-72 oranında protein vardır.
Topaklanma sorununda ise biz ürünlerimize topaklanmayı önleyici madde çok az koyuyoruz. Anmacımız fazla yardımcı madde kullanmamak. Bu nedenle ve sizinde protein ve karbonhidratı karıştırıp kullanmanız sonucu topaklanmalar oluşacaktır.
Bu tip ürünler hızlı tükelştildiği için bu bir sorun teşkil etmeyecektir.
Saygılarımızla,

yaa arkadaşlar tadı sütlede suylada kötü iyi diyenler nasıl hazırlıyorlar

erdi23 ben daha önce redis protwhey kullanıyordum çikolatalı ve öyle ağır ki 1kg kadar zor içebildim 1kg kaldı çöpe atacağım sanırım.Genrise muz aromalı nasıl gidiyor anlamadım ama öyle muzlu süt gibi düşünme en azından koku ve ağırlık yok diktiğin zaman mide kaldırmadan gidebiliyor.1 kutusunu bitirdim bile performansıma azda olsa etkisi oldu.

ya arkadaşlar bende bu üründen aldım hemde genriseshoptan temin ettim yani kendi sitesinden ama karışım çok berbat topaklanma oluyor ve 300 ml suyla karıştırmama rağmen aşırı yoğun sanki boza kıyamında bu normal bi durum mu ?

ya arkadaşlar bende bu üründen aldım hemde genriseshoptan temin ettim yani kendi sitesinden ama karışım çok berbat topaklanma oluyor ve 300 ml suyla karıştırmama rağmen aşırı yoğun sanki boza kıyamında bu normal bi durum mu ?

normal bi durum adamlar kibarca paramız yok katkı maddesi koymuyoruz dediler bana e-mail attığımda tabı bunun daha kibarca bi şekilde söylediler

Hangisini almamı önerirsiniz ?

Tavsiyem kilo ile aşırı derecede probleminiz yoksa karbonhidrat+protein bu ikisini karıştırınca hem mükemmel bi tad hemde performans oluyor yani protein cikolata whey+dextrozmass cikolata

porsiyon miktarını fazla koyuyorsun sanırım.Ben optimum ölçeği ile kullanıyorum 200ml suya gayet normal oluyor.

Arkadaşlar ben whey protein complex isolat ürününden aldım, elimde 1kg kadar weider premium whey vardı çikolatalı olandan aroması çok yoğun olduğundan 3 kutu genrise ile karıştırdım içimi süper oldu şimdi bu tarz karışımları denemenizi tavsiye ederim.

Arkadaşlar bende aldım whey protein isolat complex. Ama bunun tadı cidden iğrenç , besin değerleri güzel ama tadı iğrenç . Proteine tadlandırma yapmak için ne gibi yöntemler kullanabiliriz _?

Arkadaşlar aldıgım "whey protein isolat" bitmek üzere yine genrise den alayım diyorum ama
"whey protein isolat" ile "whey protein isolat complex"arasındaki fark nedir ?

tadını çekemeyenler benim gibi içine gaspari, sni gibi tadı güzel blend protein ile karıştırarak tüketebilir. İzolat/egg albumin/casein karışımını indirmiş olursunuz vücuda. Antrenman sonrası da beslenir vücut hemde tadını seve seve içersiniz.

Arkadaşlar pek çok markayı deneyen biri olarak biraz vasat olsada bence piysadaki fiyat performans ürünü olarak en iyi ürünlerinden... Ben yaklaşık bir ayda 4 kutu kadar tüketiyorum özellikle muzlusu çok iyi portakallının aroması biraz zayıf ama fena değil çikolotalıda bazen parçacıklar kalıyor çöüznmeden... Suyla karşıştırdığınızda muhallebi sütle karıştırdığınızda daha tanecikli bir durum alıyor... Ben gerçekten gelişimden mutluyum ancak önemli eksiği olan glutamine i mümkünse dışarıdan edinmeniz daha iyi olacaktır. ben creatin, balık yağı ve whey proteinlerini kullandığım genrise ın ürünlerinden oldukça multuyum.

Arkadaşlar aldıgım "whey protein isolat" bitmek üzere yine genrise den alayım diyorum ama

Bu soruma cevap verecek kimse var mı acaba arkadaşlar. Araştırdım ama bi türlü bulamıyorum cevabı ?

Bu soruma cevap verecek kimse var mı acaba arkadaşlar. Araştırdım ama bi türlü bulamıyorum cevabı ?

Whey protein isolat complex ürününde B vitamini oranı daha fazla ve içinde sindirimi ve protein sentezini destekliyici bitkisel extractlar var. Proteinsel açıdan ikiside aynı ürün aralarındaki tek fark içindeki destekliyici ürünlerde.

Whey protein isolat complex ürününde B vitamini oranı daha fazla ve içinde sindirimi ve protein sentezini destekliyici bitkisel extractlar var. Proteinsel açıdan ikiside aynı ürün aralarındaki tek fark içindeki destekliyici ürünlerde.

Siparis veriyorum simdi ,complex aliyorum, 2 lira fark var arada sadece

Back
Yukarı