Evet değerli arkadaşlar bugün Genrise siparişleri elime ulaştı. 1 gün içerisinde.
Creatin, glutamin, bcaa, whey.
Elimde yabancı olanları kenara bıraktım ve merakımdan Genrise ürünlerini kullanacağm, onlar kenarda dursun.
Bugün ilk kez glutamin ve wheyi kullandım, yarın bcaa ve creatin alımı yapacağım. Tabii ki etkisinden bahsedemem bir kaç ay geçmeli.
Whey tadından başlayayım, kapağı açtığımdaki koku hoşuma gitmedi, ben çikolatalı olanı aldım, ancak bir kere çikolata tadı yok, alacaklara şimdiden söyleyeyim.
Vay efendim bu nasıl çikolatalı demeyin sonra. Farklı seçenekleri var tat olarak tavsiyem onları almanız olacak. Bu üründe en güzel taraf tatlandırıcının minimum olması, zararlı olduğunu biliyoruz o yüzden de Genrise seçtim bir bakıma. Son kullandığım Scyvation inanılmaz şekerli geliyordu içmekte zorlanıyordum. Normalde şeker tadını sevsem de son zamanlarda tatlandırıcılardan inanılmaz korkmaya başladım nedendir bilmiyorum. Onun da etkisi oldu sanırım.
Neyse gelelim asıl konuya, dedim içimi de kokusu gibiyse yandık ancak içerken zorlanmadım, fakat altını çizerek söylüyorum çikolata tadı almayacaksınız diğer protein tozlarında bulduğunuz tatlar gibi. Nasıl tarif edeyim süte biraz tarçın katılmış gibi, içerken mutlu oldum içilebiliyordu çünkü.
Bir de topu topu günde en fazla bir kez alacağım bilemedin nadiren iki olur dert değil, fakat koku veren, aromayı daha çok hissedeceğiniz diğer aromalara yönelmek isteyebilirsiniz. Baştan uyarayım.
Karışımı sorunsuzdu, topaklanmıyor, kolay karışıyor. Köpüğe gelince köpürme olmadı. Ancak ben her türlü supplementi aşırı şekilde çalkalamam nazik çalkalarım köpüğü sevmem, aşırı sallanınca tüm tozlarda köpürme oluyor dolayısıyla benim karıştırma şeklime göre sorunsuzdu.
Kapağı açınca nemli bir görüntüsü var, bunu dert etmeyin katkısı olmadığından bu görünümde olduğunu açıklamışlardı.
Sonuç olarak içilebilir. Sorun yok, sadece tat seçiminizi iyi yapın hatta Sadık Bey'i arayın mail atın, tat konusunda tavsiye isteyin, yoğun aroma tadı istiyorsanız.
Glutamine gelince kapağını açınca koku geliyor aroma var gibi ama yok, koku kötü değil güzel hatta, suya katıp içtiğinizde kesinlikle tat gelmiyor, tadı yok gibi dolayısıyla suyla içilmesi kolay, bir içeceğe katılması o içeceğin tadını bozmaz, neredeyse sıfır etkisi var tat olarak. En güzeli suda topaklanma yapmadı, suya attığım gibi dağıldı ancak ben ayrı ayrı tadıp neticeyi yazmak için whey proteine karıştırmadım, büyük çay bardağının yarısını doldurdum, çay kaşığıyla karıştırdım çalkalamadım ona rağmen sorun çıkmadı. Umarım bcaa da böyle olur onu da yarın bildireceğim, çünkü hangi bcaa denediysem suda inanılmaz topaklanıyorlar.
Glutamin ve bcaa kutusu aynı yapıda ancak alıştığımız bcaa kutuları gibi değil. Cam kavanozlar vardır ya o şekilde şekli ama ağzı dar, eliniz içine girmeyecektir. Fakat sonuçta elinizle değil bir ölçek kullanarak kullanacağız.
Kutular nasıl kaliteli mi? Whey kutusu güzel, içlerinde güvenlik bantları mevcut whey ve diğer ürünlerinde de, whey kutusu bildiğiniz whey kutuları gibi. Ancak dediğim gibi bcaa ve glutamin kutularını yadırgayabilirsiniz göz alışkanlığı olarak. Ancak düşük maliyette satış yapma amacı olan bir firma için bu durum normal bir durum. O yüzden kutu değil nihayetinde içerik önemli.
Yarın kullanayım bcaa ve kreatin hakkında bilgi vereceğim. İyi geceler.