Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
Bakanlık bayileri denetlicek elindeki ürünle depodaki ürünleri bir bir sayıcak ne nerden gelmiş bakacak senede kaç tane satmış kaç tanede ithal etmiş kontrol edicek mesela romanyadan deli gibi ürün sokuyorlar ülkeye bunları pastaneci almıyor heralde dimi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Evet değerli arkadaşlar bugün Genrise siparişleri elime ulaştı. 1 gün içerisinde.
Creatin, glutamin, bcaa, whey.
Elimde yabancı olanları kenara bıraktım ve merakımdan Genrise ürünlerini kullanacağm, onlar kenarda dursun.

Bugün ilk kez glutamin ve wheyi kullandım, yarın bcaa ve creatin alımı yapacağım. Tabii ki etkisinden bahsedemem bir kaç ay geçmeli.

Whey tadından başlayayım, kapağı açtığımdaki koku hoşuma gitmedi, ben çikolatalı olanı aldım, ancak bir kere çikolata tadı yok, alacaklara şimdiden söyleyeyim.
Vay efendim bu nasıl çikolatalı demeyin sonra. Farklı seçenekleri var tat olarak tavsiyem onları almanız olacak. Bu üründe en güzel taraf tatlandırıcının minimum olması, zararlı olduğunu biliyoruz o yüzden de Genrise seçtim bir bakıma. Son kullandığım Scyvation inanılmaz şekerli geliyordu içmekte zorlanıyordum. Normalde şeker tadını sevsem de son zamanlarda tatlandırıcılardan inanılmaz korkmaya başladım nedendir bilmiyorum. Onun da etkisi oldu sanırım.

Neyse gelelim asıl konuya, dedim içimi de kokusu gibiyse yandık ancak içerken zorlanmadım, fakat altını çizerek söylüyorum çikolata tadı almayacaksınız diğer protein tozlarında bulduğunuz tatlar gibi. Nasıl tarif edeyim süte biraz tarçın katılmış gibi, içerken mutlu oldum içilebiliyordu çünkü.
Bir de topu topu günde en fazla bir kez alacağım bilemedin nadiren iki olur dert değil, fakat koku veren, aromayı daha çok hissedeceğiniz diğer aromalara yönelmek isteyebilirsiniz. Baştan uyarayım.

Karışımı sorunsuzdu, topaklanmıyor, kolay karışıyor. Köpüğe gelince köpürme olmadı. Ancak ben her türlü supplementi aşırı şekilde çalkalamam nazik çalkalarım köpüğü sevmem, aşırı sallanınca tüm tozlarda köpürme oluyor dolayısıyla benim karıştırma şeklime göre sorunsuzdu.

Kapağı açınca nemli bir görüntüsü var, bunu dert etmeyin katkısı olmadığından bu görünümde olduğunu açıklamışlardı.
Sonuç olarak içilebilir. Sorun yok, sadece tat seçiminizi iyi yapın hatta Sadık Bey'i arayın mail atın, tat konusunda tavsiye isteyin, yoğun aroma tadı istiyorsanız.

Glutamine gelince kapağını açınca koku geliyor aroma var gibi ama yok, koku kötü değil güzel hatta, suya katıp içtiğinizde kesinlikle tat gelmiyor, tadı yok gibi dolayısıyla suyla içilmesi kolay, bir içeceğe katılması o içeceğin tadını bozmaz, neredeyse sıfır etkisi var tat olarak. En güzeli suda topaklanma yapmadı, suya attığım gibi dağıldı ancak ben ayrı ayrı tadıp neticeyi yazmak için whey proteine karıştırmadım, büyük çay bardağının yarısını doldurdum, çay kaşığıyla karıştırdım çalkalamadım ona rağmen sorun çıkmadı. Umarım bcaa da böyle olur onu da yarın bildireceğim, çünkü hangi bcaa denediysem suda inanılmaz topaklanıyorlar.

Glutamin ve bcaa kutusu aynı yapıda ancak alıştığımız bcaa kutuları gibi değil. Cam kavanozlar vardır ya o şekilde şekli ama ağzı dar, eliniz içine girmeyecektir. Fakat sonuçta elinizle değil bir ölçek kullanarak kullanacağız.

Kutular nasıl kaliteli mi? Whey kutusu güzel, içlerinde güvenlik bantları mevcut whey ve diğer ürünlerinde de, whey kutusu bildiğiniz whey kutuları gibi. Ancak dediğim gibi bcaa ve glutamin kutularını yadırgayabilirsiniz göz alışkanlığı olarak. Ancak düşük maliyette satış yapma amacı olan bir firma için bu durum normal bir durum. O yüzden kutu değil nihayetinde içerik önemli.

Yarın kullanayım bcaa ve kreatin hakkında bilgi vereceğim. İyi geceler.

Evet değerli arkadaşlar bugün Genrise siparişleri elime ulaştı. 1 gün içerisinde.
Creatin, glutamin, bcaa, whey.
Elimde yabancı olanları kenara bıraktım ve merakımdan Genrise ürünlerini kullanacağm, onlar kenarda dursun.

Bugün ilk kez glutamin ve wheyi kullandım, yarın bcaa ve creatin alımı yapacağım. Tabii ki etkisinden bahsedemem bir kaç ay geçmeli.

Whey tadından başlayayım, kapağı açtığımdaki koku hoşuma gitmedi, ben çikolatalı olanı aldım, ancak bir kere çikolata tadı yok, alacaklara şimdiden söyleyeyim.
Vay efendim bu nasıl çikolatalı demeyin sonra. Farklı seçenekleri var tat olarak tavsiyem onları almanız olacak. Bu üründe en güzel taraf tatlandırıcının minimum olması, zararlı olduğunu biliyoruz o yüzden de Genrise seçtim bir bakıma. Son kullandığım Scyvation inanılmaz şekerli geliyordu içmekte zorlanıyordum. Normalde şeker tadını sevsem de son zamanlarda tatlandırıcılardan inanılmaz korkmaya başladım nedendir bilmiyorum. Onun da etkisi oldu sanırım.

Neyse gelelim asıl konuya, dedim içimi de kokusu gibiyse yandık ancak içerken zorlanmadım, fakat altını çizerek söylüyorum çikolata tadı almayacaksınız diğer protein tozlarında bulduğunuz tatlar gibi. Nasıl tarif edeyim süte biraz tarçın katılmış gibi, içerken mutlu oldum içilebiliyordu çünkü.
Bir de topu topu günde en fazla bir kez alacağım bilemedin nadiren iki olur dert değil, fakat koku veren, aromayı daha çok hissedeceğiniz diğer aromalara yönelmek isteyebilirsiniz. Baştan uyarayım.

Karışımı sorunsuzdu, topaklanmıyor, kolay karışıyor. Köpüğe gelince köpürme olmadı. Ancak ben her türlü supplementi aşırı şekilde çalkalamam nazik çalkalarım köpüğü sevmem, aşırı sallanınca tüm tozlarda köpürme oluyor dolayısıyla benim karıştırma şeklime göre sorunsuzdu.

Kapağı açınca nemli bir görüntüsü var, bunu dert etmeyin katkısı olmadığından bu görünümde olduğunu açıklamışlardı.
Sonuç olarak içilebilir. Sorun yok, sadece tat seçiminizi iyi yapın hatta Sadık Bey'i arayın mail atın, tat konusunda tavsiye isteyin, yoğun aroma tadı istiyorsanız.

Glutamine gelince kapağını açınca koku geliyor aroma var gibi ama yok, koku kötü değil güzel hatta, suya katıp içtiğinizde kesinlikle tat gelmiyor, tadı yok gibi dolayısıyla suyla içilmesi kolay, bir içeceğe katılması o içeceğin tadını bozmaz, neredeyse sıfır etkisi var tat olarak. En güzeli suda topaklanma yapmadı, suya attığım gibi dağıldı ancak ben ayrı ayrı tadıp neticeyi yazmak için whey proteine karıştırmadım, büyük çay bardağının yarısını doldurdum, çay kaşığıyla karıştırdım çalkalamadım ona rağmen sorun çıkmadı. Umarım bcaa da böyle olur onu da yarın bildireceğim, çünkü hangi bcaa denediysem suda inanılmaz topaklanıyorlar.

Glutamin ve bcaa kutusu aynı yapıda ancak alıştığımız bcaa kutuları gibi değil. Cam kavanozlar vardır ya o şekilde şekli ama ağzı dar, eliniz içine girmeyecektir. Fakat sonuçta elinizle değil bir ölçek kullanarak kullanacağız.

Kutular nasıl kaliteli mi? Whey kutusu güzel, içlerinde güvenlik bantları mevcut whey ve diğer ürünlerinde de, whey kutusu bildiğiniz whey kutuları gibi. Ancak dediğim gibi bcaa ve glutamin kutularını yadırgayabilirsiniz göz alışkanlığı olarak. Ancak düşük maliyette satış yapma amacı olan bir firma için bu durum normal bir durum. O yüzden kutu değil nihayetinde içerik önemli.

Yarın kullanayım bcaa ve kreatin hakkında bilgi vereceğim. İyi geceler.
bcaa içtiğiniz zaman buraya yazmayı unutmayın özellikle tadı nasıl onu merak ediyorum.

bcaa içtiğiniz zaman buraya yazmayı unutmayın özellikle tadı nasıl onu merak ediyorum.

Yok unutmam, yarın akşam antrenman öncesi alıp dönüşte yazacağım, kokusu kutusundan koklayınca o da aromasız gibi, ama içerken nasıl onu yazarım, tattan ziyade karışımı merak ediyorum aslında, kullandıklarımın hepsi topaklanıyordu. Antrenman öncesi Shaker yıkama derdinden hep bardakla alırım kaşıkla karıştırırım o yüzden topaklanması beni sinir ediyor kaşıkla topaklar ezilmiyor.

Multipower shakerla bile karışmıyordu topak kalıyordu, ekşi aroması deli ediyordu topak topak ağzıma geldikçe. Dymatize bcaa aynı şekilde alınca o da topaklanıyor, hele tadı çok iğrenç acı ki ben hiç seçmem yemek, tat bilmem ne ama bunlar çok kötüydü.

Bcaa kesinlikle suyla karıştırılmaz direk toz formu ölcekle ağıza atılır su içilir yutulur ama bcaa yüksek protein aldınmı işe yarar yoksa boşuna alınır creatine gelince ben çok kullandım genrisenin kreatinini ben bir fark göremedim zaten çok ucuz bir hammaddedir karışım olayı biraz zor hepsi zeten öyle ben 25 gr la başlarım ilk 4 gün sonra 5 2 ay kullanırım bence hepsi aynı güç artışı veriyor genrisede gayet başarışı zaten ithal ürün ama en iyisi almanyadır oranın malı ise düşünmeden yutacan

Ama kreatin için kim be derse desin 5 gr mı yarım kilo suyla karıştırın 4 dakka devamlı karıştırın

BCAA ve Creatin şu anda aldım. Ama öncesinde whey ile ilgili bir şey söyleyeyim, bir kaç mesaj öncesi whey ve glutamin hakkında yorum yapmıştım, gece shaker'ı yıkamadım o meşhur kötü olacak mı diye. Evet o meşhur kötü koku oldu, diğerleri gibi pis kokuyor. Konuda birisi koku olmadı demişti onun için denedim ve sonuç başarılı, yani sıkıntı yok, merak etmeyin. :)

BCAA suya karıştırdım yarım büyük çay bardağı. Karışımı güzeldi, topaklanma olmadı. Tadı güzel aroma tadı var meyveli gibi ama saf bcaa tadı derinden geliyore bu hoşuma gitti, insan ne aldığını anlıyor.
Creatin de aynı şekilde kullandım onda aroma yok, tatsız kokusuz, gayet güzel onda da sıkıntı yok. Böylece tüm genrise ürünleri hakkında yorum yapmış oldum iki mesajda :)

Birazdan antrenmana gideceğim. İyi günler.

Gayet güzel bcaa yı bende alıcam ama bu sefer biraz yoğun sipariş vericem gibi almışken 3 aylık alıyım

Ben de yaklasik 3 haftadir whey instant kullaniyorum kakao aromali ve gayet memnunum su anda diyet programima gore degisiyor bazi gunler hic kullanmiyorum bazi gunler 70gram kullaniyorum, fiyat performans zaten bulunmaz seviyede urunu tavsiye ediyorum.

Arkadaşlar daha önce ürünü analiz ettireceğimi yazmıştım mardinde analiz yapan bir yer var oranında cihazı arızalıydı,cihazı düzeltmişler analiz sonucu geldi arayan arkadaş %75,8 protein oranı çıktığını söyledi analiz sonucunda.Gönül rahatlığıyla kullanabiliriz artık :)

Raporunu keşke koysan her kez görsün çok iyi olur.

Raporu şuan koyma şansım yok analizi bizim salondan gönderdik salon hocamın aracılığıyla bir arkadaşına verdi analizide o yaptırdı bize o arkadaşlta çok yoğun ve sürekli seyahata eden bir arkadaş vaktim olur onla karşılaşabilirsek raporuda alır ancak o zmana koyabilirim.

Arkadaşlar Genrise'yi zamanında hem eleştirmiş(fiyatla ilgili), hem tavsiye etmiş biri olarak uzun süre sonra bugün bazı konulara değineceğim uzun bir yazı olacak, hepsini okumayacak olan hiç başlamasın :)

Ben Genrise'ye bir süre zaman veriyorum direk tekrar kampanya yapın diye tepelerine binmeyeceğim bu sefer, karlarını etsinler. Kampanya sistemini oturtmaları şart, en azından 3-4 kutu alımlarında eski fiyatlardan verilmeli. Bu işe yatırım yaptılar ciddi miktarda, karşılığını alacaklarını düşünüyorum, benim tavsiyem tek satıştan ziyade sürümden kazanmalarıdır ilerleyen süreçte.

Önlerinde hardline örneği var hardline nasıl Türk markası anlamıyorum ben açıkçası, Hardline satan bayi kazanıyor evet, peki maddi geliri düşük ve orta gelirli insanları düşünüyor musun birazcık ey Hardline? Sözde Türk markası Hardline...
Genrise, Hardline gibi bir yer edinmeyi de tercih edebilirdi piyasada ama bayilerin çok fazla kar etmesine izin vermeyip(doğal olarak tüketiciye yansıyan fiyat da artacaktı yoksa), tüketiciyle arasına aracı koymadı ki iyiki de böyle yaptı, 5 kuruş para almadıgı halde Genriseyi içlerinden gelerek tavsiye eden insanların Genrise çalışanı ya da reklamcısı gibi neden görüldüğü açık değil mi? Sporcular çakal satıcıların cirit attığı Türkiye'de, uygun fiyata işe yarayan bir ürün aldığında bu durumun devam etmesini istiyorlar, bu durumun devam etmesi için de firmanın kazanmaya devam etmesi gerekli, ayrıca ortada bir Türk markasına destek de var ki milliyetçi arkadaşlar için bu da bir sebep olmalı.

Ayrıca, yerli üretim olarak ürün çeşitliliklerini yeterli miktarda artırabilirlerse ve bunu da ucuza mal ederek yapabilirlerse, öncelikle Ankara, İstanbul, İzmir gibi büyük şehirlerde olmak üzere Genrise bayilerini görebiliriz önümüzdeki 5 yıl gibi bir süreçte.

Gelelim yeni aromalar neden pahalı konusuna, bence bu konuyu kafanıza takmayın, protein olarak yıllardır üretimine devam edilen çikolata aromalı wheyden daha üstün oldugunu sanan varsa Sadık Bey açıklama yaptı besin değerleri aynıymış fakat çok kaliteli doğala özdeş olduğunu da belirtmiş yeni aromaların ileride fiyatlar eşitlenebilir. Yeni aromaların mal ediş fiyatı daha yüksek olabilir, eski aromaları daha uygun fiyattan yüksek miktarda alıp stoklamış olabilirler. Bazı aromalar daha düşük fiyata temin edilebilir sonuçta.

Şu an Türkiye, belirsiz berbat bir süreçten geçiyor. Türk lirasının dolar ve euro karşısında ciddi oranda değeri düştü, kurlar aldı başını gitti.

Herşeye rağmen uzun süre geçmesine rağmen herkese bu fiyattan satılmaya devam edilirse başının eti yenebilir Sadık Beyin haberi olsun.

Takip ediyor bu konuyu da biliyorum. Kendisi eski kampanyanın bitirileceğinin haberini daha önce vermişti Facebook'ta, tabi burada gelecek muhtemel tepkiyi azaltmak amacı da olabilir ama sonuçta haber vermesi almayı düşünenlerin acele etmesi açısından önemliydi, acele edenler kampanyalı fiyattan aldı.

Şimdilik bu kadar, biz de tüketiciler olarak gelişmeleri takip edip ileride ortak adım atabiliriz.

Genriseye şu anda tüketicilerin kazıklandığı bu piyasaya, kaliteleri ve tüketici desteğiyle darbe vurabilecek çok önemli bir firma konumunda olduklarını hatırlatmak istiyorum.

Hepimiz için hayırlısı olsun.
kardeş bende aldım bugün malum bi toza 220 250 veremem fiyat iyi protein oranlarıda çok iyi hardline fiyatları çok arttırdı şuan genrise diyorun inş. pişman olmam sen kullanıyormusun ? tutti frutti aldm :))

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaslar genrise ile ilgili fiyat analizini onceki mesajimda yapmis ve durumu açıklığa kavusturmustum. Merak eden arkadaslar icin genrise piyasadaki en ucuz protein tozu çıkmıştı. Detayı icin bu başlıktaki bir onceki sayfada bulunan mesajimi inceleyebilir.

Simdi de içeriğinin protein olup olmadığı konusunu netleştirmek istiyorum.

Bu başlıkta daha once firma sahibi Sadik Bey in tari m bakanligina kendi isteğiyle yaptırdığı analiz sonucu vardı. Fakat bu analizi firma sahibi yaptırdığı icin akıllarda hala şüphe kalmis olmasi dogaldi. Daha sonra forumdan bir arkadaşımız tarim bakanlığına müracaat ederek ürüne analiz yapılmasını istemiş , bakanlik yetkilileri işletmeye gitmiş numune almış analiz etmiş ve sonuç olumlu çıkmıştı. Yani urun etiketi üzerinde belirtilen protein orani analiz sonucunda dogru çıkmıştı.

Son noktayı koymak icin yani genrise in musterilerine gönderdiği urunun durumunu öğrenmek için firmadan satın aldığım ürünü tarim bakanlığı laboratuvarında analiz ettirdim. Analizi yapan arkadasimdi. Yani tamamen bağımsız ve güvenilir bir analiz oldugunu belirtmek istiyorum. Analizde çıkan sonuç %67 +-2.2 gr idi.

Uzun lafın kısası genrise in icindeki protein orani etiketin de yazdigi gibidir. Protein orani konusunda herhangi olumsuz bir durum kesinlikle yoktur.

Firma sahibini dürüstlüğü, uygun fiyata dogru ürünler piyasaya sürdugu icin tebrik ediyor ve hayirli bol satışlar diliyorum.

Protein fiyatlarının pahali olmasından yakınan arkadaşlarımız genrise a yeterince yoneldiginde piyasadaki diğer ürünlerin de fiyatlarının dusecegini dusunuyorum. Ayni general mobile discovery nin piyasaya girdikten sonra diger markaların da uygun fiyata telefon piyasaya sürmesi gibi..

Analizin resmi evragi ektedir.

Not: Forum yöneticiliği gereği hic bir firmayla ticari bir ilişkim yoktur. Düşüncelerim, verdiğim bilgiler tamamen tarafsızdır. İsteyen arkadaşlar bu başlıktaki tum mesajlarimi inceleyebilir. Onlar da tarafsız olduğumu göreceklerdir.

Ekleme: Arkadaslar raporda protein oranı %67. Bunun arti eksi 2.2 gr yanılma payı var. Ek olarak %4 nem payı ilave edilmesi gerektiğini arkadasimdan öğrendim. Bununla birlikte ambalaj üzerindeki gibi %72 oran tutmuş oluyor. Şahsım adına %67 dahi olsa bu rakam beni oldukça tatmin ederdi. Her parti üründe ister istemez onemsiz küçük farklar olabileceğini dusunuyorum.
bu yazıyı okuduktan sonra hemen aldım tutti frutti sadık bey çok ilgili sorulara cevap veriyor çok tşk ederim bi toza 200 250 veremem süper oldu çok tşk ederim tekrardan

Analizin evrağı hangi ekte anlıayamadımda görmek istiyorum[DOUBLEPOST=1445270700][/DOUBLEPOST]söylemiyordum hadi söyliyim bendekinde 66.8 cıktı bayan arkadaşım yaptı özel kağıt alamadım parasız yaptırdığım için ama etrafa söylüyordum arkadaşlarıma o yüzden gram problemim yok içimde rahat wrestler sanada çok teşekkürler en azından bütün arkadaşların içini rahatlattın[DOUBLEPOST=1445270775][/DOUBLEPOST]bence bu evrağı sadık beyede gönderin sitesinde yayınlasın
aynen kardeşim süper oldu bu 2 nizdende tşk ederim içim rahatladı resmen sabah aldım ürünü inş yükselirler dürüst firma

kardeş bende aldım bugün malum bi toza 220 250 veremem fiyat iyi protein oranlarıda çok iyi hardline fiyatları çok arttırdı şuan genrise diyorun inş. pişman olmam sen kullanıyormusun ? tutti frutti aldm :))

Ananaslı kullanıyorum şu anda, kakaoyla berbat tadı oldu suyla birlikte, daha sonra kakaoyla karıstırmaktan vazgeçtim, spordan sonra kahveyle ya da kahvesiz suyla içiyorum ananası seven birinin bunu da sevmesi gerek bence. Bende kakao dışındaki her aroması var su anda diger kutuları acmadım henüz. Tutti fruttisini nasıl buldun?

Ananaslı kullanıyorum şu anda, kakaoyla berbat tadı oldu suyla birlikte, daha sonra kakaoyla karıstırmaktan vazgeçtim, spordan sonra kahveyle ya da kahvesiz suyla içiyorum ananası seven birinin bunu da sevmesi gerek bence. Bende kakao dışındaki her aroması var su anda diger kutuları acmadım henüz. Tutti fruttisini nasıl buldun?
henüz elime ulaşmadı kardeş 1-2 gün sürer şu labratuar sonuçlarını görmem süper oldu

acaba hangi aromalı alsak bide kartmı ne varmıs onu alınca 99tl mı oluyor?
kartı ücretli bende alcaktım tek başına almam mantıklı gelmedi üretici firma muz u çok beğendiklerini söyledi ben daha pahalı diye tutti furitti aldım

Back
Yukarı