Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
Bakın arkadaşlar Shakerın Koku Yapıp Yapmaması Sizin Tozu Ne İle Karıştırdığınıza Bağlı.
Su İle Karıştırırsanız Uzun Süre Çürümediği Sürece Koku Yapmayacaktır.
Süt İle Yaparsanız Ertesi Sabaha Kalmaz Süt Artıkları Bozulacağı İçin Bakteri Ürer Ve Koku Olur. Umarım Anlatabilmişimdir.
AYRICA 52 KG DAN 60 KİLOYA EKTOMORF DEĞİŞİMİMİN GALERİSİNİ YAPMAK İSTİYORUM. GENRİSE MARKASINI BUGÜN ALDIM BAKALIM DENİYCEM ONUDA WHEY İNSTANT ALDIM 700GR.
bugüne kadar kullamdıgım bütün protein tozları shakerde 1 gün kaldıgı takdire feci leş bir koku yaptı. bunun istisnası yok. her zamanda suyla karıstırdım. bence bi suyla karıstırdıktan sonra icip shakeri yıkama... ertesi gün yanına yaklasılmayacak bir koku olacak mı ? test et.

izole almana gerek yok sonuçta pro bodybuilder değilsin.Whey Instant 2100 g alabilirsin.Genrise'ın içeriklerine güvenebilirsin bence tam bir fiyat/performans ürünü makul fiyatıyla.Laktoza veya sorbitola karşı toleransın düşükse benim gibi azcık gaz problemleri ile karşılaşabilirsin.(Laktoz izole olmayan her protein tozunda mevcut)Aklında soru işaretleri varsa firma sahibi sürekli ilgileniyor ve facebook sayfasından soru sorduğunda anında cevaplıyor.Tereddüt ediyorsan 700 g lık deneme kutusu ile başlayabilirsin.
bir şey merak ettim, genrise in izole proteinin içinde laktoz ve sorbitol var mı bende çünkü laktoz sindirm sistemimi tamamen bozuyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

bir şey merak ettim, genrise in izole proteinin içinde laktoz ve sorbitol var mı bende çünkü laktoz sindirm sistemimi tamamen bozuyor

Kardeşim ben bizzat Firma Sahibi Sadık Bey İle Görüştüm Ve Şunu Söyliyim Sana Ürünlerde Laktoz Yok Sorbitol Var Ayrıca Piyasadaki En En Zararsız Tatlandırıcı Sorbitol dür. Hatta Doğal Tatlandırıcı Kategorisindedir Ve Sağlık Bakanlığınca Azami Sınırı Bile Belirtilmez Çünkü Zararsızdır.

Kardeşim ben bizzat Firma Sahibi Sadık Bey İle Görüştüm Ve Şunu Söyliyim Sana Ürünlerde Laktoz Yok Sorbitol Var Ayrıca Piyasadaki En En Zararsız Tatlandırıcı Sorbitol dür. Hatta Doğal Tatlandırıcı Kategorisindedir Ve Sağlık Bakanlığınca Azami Sınırı Bile Belirtilmez Çünkü Zararsızdır.
normal protein instant olan ucuz olanda laktoz var ama dimi? izolede hiç yok

Bu fiyattan kaçırılacak gibi değil arkadaşlar Whey Protein Instant (laktozla bir probleminiz yoksa), ben tatlandırıcısız ya da çok çok az tatlandırıcı bir ürün çeşidi bekliyorum Genrise'den, genelde şekersiz beslendigimden, mevcut oran bile fazla geliyor bana(diğer tozlara göre az tatlandırıcı bulunsa da içinde).

Onun dışında kazein hala çıkarmadı Genrise, umarım o da çıkar en yakın zamanda tatmin edici bir fiyatla, protein tozunun yanında kazeini de Genrise kullanırız.

Şimdiye kadar çikolata ve tutti frutti aromalarını denedim. Çilek, muz ve ananas aromaları hakkında fikir verebilecek olan var mı? Şu kampanya bitmeden 2-3 kutu alalım. :)
Tutti frutti aromasını çok beğendim, çikolata aromasına da eh işte diyebilirim.

ilk protein tozu olarak genrise tercih ettim tabi 1 aylik arastirma sonucunda ....
Urunu siparis vermeden bilgi almak icin aradim (cumartesi) cevap verip gayet guzel ilgilendiler ,urunu siparis verdim hemen arayip " hafta sonu calismiyoruz pazartesi siparisiniz kargoya verilir dediler " pazartesi gunu sadik beyden mail aldim bazi bilgileri teyit etmek istemis cvp verdikden sonra ayni gun urun kargoya verildi yani dun, bugun elime ulasti ve ilk servisi denedim tadi alisik olmadigim icin acayip gelmesine ve herseyi yiyip icememe ragmen sorun cikmadan icebildim , forumdada arkadaslarin belirttigi gibi un gibi ama biraz daha islak bi kivami var ancak abartilacak gibi degil tat olarak hafif sut ve nesquik karisimi gibi ilk izlenimim ve oncesindeki ilgiden memnunum..

Evet urunu bir haftadir kullaniyorum , tat koku cok hosuma gitti icmede bi proglem yasamadim . Yasadigim tek problem toz biraz nemli oldugundan once toz sonra sivi koydugumda karismada problem cikiyor shaker altinda toplanma oluyor ama once sut/su sonra toz yapinca topaklanma olmuyor ..

bende almayı düşünüyorum ortalama 2 ayda bitirebiliyorum. bu süre içersinde kuru nemsiz soğuk yerde saklasam bozulma yapar mı ? ne derece dayanıklı ? birde kartlarını ortaklaşa alsak hepimiz yararlanabilirmiyiz ?

bende almayı düşünüyorum ortalama 2 ayda bitirebiliyorum. bu süre içersinde kuru nemsiz soğuk yerde saklasam bozulma yapar mı ? ne derece dayanıklı ? birde kartlarını ortaklaşa alsak hepimiz yararlanabilirmiyiz ?
Bozulma yapmıyor. Ben iki kutu almıştım mart ayı başında. İkinci kutunun yarısına geldim. Sorun yok. :)

Ucuz olması nedeniyle off günlerde kullanmak üzere aldım. Antrenman sonrası ON Gold Standart kullanıyorum.
Kutudaki görünümü topak topak tıpkı lor gibi dursa da su ile karışabilme konusunda çok iyi hemen karışıyor hatta bu konuda optimumdan daha iyi geldi çünkü optimum shakerın süzgü kısmında topaklı olarak kalabiliyor.
Tat konusuna gelince, çikolatalı aldım evet mükemmel değil ama içilmez de değil. Fiyatına göre oldukça iyi.
Ben 99 tlye yetişemedim maalesef 119 tlye aldım kampanyaya denk gelirsem muzlusunu da denemek istiyorum.
Bence denemeye değer bir ürün.

• Like
Reactions: DKN
Ucuz olması nedeniyle off günlerde kullanmak üzere aldım. Antrenman sonrası ON Gold Standart kullanıyorum.
Kutudaki görünümü topak topak tıpkı lor gibi dursa da su ile karışabilme konusunda çok iyi hemen karışıyor hatta bu konuda optimumdan daha iyi geldi çünkü optimum shakerın süzgü kısmında topaklı olarak kalabiliyor.
Tat konusuna gelince, çikolatalı aldım evet mükemmel değil ama içilmez de değil. Fiyatına göre oldukça iyi.
Ben 99 tlye yetişemedim maalesef 119 tlye aldım kampanyaya denk gelirsem muzlusunu da denemek istiyorum.
Bence denemeye değer bir ürün.
genrise kart konusunda bilgin var mı hocam ? bi kart alıp 50 kişi yararlanabiliyosak neden toplaşmıyoruz 99 liradan alırız

Back
Yukarı