çok teşekkürler önceki mesajlarda buldum ama eski tarihli mesaj olduğundan en son ne zaman girmiş diye profiline baktım ancak sayfa hata verdiBurda bir arkadaş vardı o kartından faydalana bileceğimizi söylemişti önceki mesajlarda var

çok teşekkürler önceki mesajlarda buldum ama eski tarihli mesaj olduğundan en son ne zaman girmiş diye profiline baktım ancak sayfa hata verdiBurda bir arkadaş vardı o kartından faydalana bileceğimizi söylemişti önceki mesajlarda var
Benin gittiğim salonda bi arkadaş vardı kart nosunu ödünç veriyordu .çok teşekkürler önceki mesajlarda buldum ama eski tarihli mesaj olduğundan en son ne zaman girmiş diye profiline baktım ancak sayfa hata verdimesaj atabildim ancak geri dönüş yapabilir mi meçhul. olmadı konuya yazan arkadaşlarla en azından 4-5 kişi birleşip bi kart alabiliriz diye düşünüyorum. senede 5-6 kutu bitirsem 100 lira kâr
geri dönmedi malesef. foruma en son seneler önce girmiş olması kuvvetle ihtimalBenin gittiğim salonda bi arkadaş vardı kart nosunu ödünç veriyordu .
Geri dönmezse ona sorarız. Artık gitmiyorum ulaşabilirsem tabi evde yapıyorum sporu artık![]()
Final döneminde pek bakamamıştım, kart ile ilgili her şey için mesaj atabilirsiniz.geri dönmedi malesef. foruma en son seneler önce girmiş olması kuvvetle ihtimal![]()
ben ilk kutuyu bitirmis bulunmaktayim ama bu sporda henuz yeni oldugum icin etkisinin ne kadar olduguna dair bir fikrim yok. surekli konusulan protein oranini gosteren test sonucunu goremedik henuz.70 sayfa yazılmıs ama kimsede adam akıllı protein hakkında bilgilendirme geri dönüş iyi mi kötü mü diye yorum yapılmamıs
var da ne kadar güvenebilirsin hammaddenin neyin nerden oldugu bile adam akıllı belli değilben ilk kutuyu bitirmis bulunmaktayim ama bu sporda henuz yeni oldugum icin etkisinin ne kadar olduguna dair bir fikrim yok. surekli konusulan protein oranini gosteren test sonucunu goremedik henuz.
Ben aylardır kullanıyorum. Gayet memnunum. Beslenme artı genrise 8 ayda 84kg den 94 kg ye geldım. gercı son 1 aydır creatın alıyorum 92-94 arası creatınle oldu sanırım. Complex olanları kullanmanızı tavsiye ederim. Ben çikolatalı kullanıyorum. Çilek kullandım bir kere değişik geldi o yüzden çikolatalıya devam. Gözle görülür, belirgin hacim kazandım. çEVREMDEKİ arkadasların fark edip geri dönüşleri bu şekilde.70 sayfa yazılmıs ama kimsede adam akıllı protein hakkında bilgilendirme geri dönüş iyi mi kötü mü diye yorum yapılmamıs
Haftada 4 gun antreman yapıyorum.Ben aylardır kullanıyorum. Gayet memnunum. Beslenme artı genrise 8 ayda 84kg den 94 kg ye geldım. gercı son 1 aydır creatın alıyorum 92-94 arası creatınle oldu sanırım. Complex olanları kullanmanızı tavsiye ederim. Ben çikolatalı kullanıyorum. Çilek kullandım bir kere değişik geldi o yüzden çikolatalıya devam. Gözle görülür, belirgin hacim kazandım. çEVREMDEKİ arkadasların fark edip geri dönüşleri bu şekilde.
NOT: 20-25 haziran arası kampanya olacak. Benim kutu daha bitmedi ama kampanya dan birleşirsek 1 kutu da ben yedek alabilirim.
.
acıkcası leblebi tadı bende aldım.Hocam bu genrise kakaolu instant whey den leblebi tadı alan bir tek ben miyim? 2100lük kutulardan kullanmaktayım
Degil,cogumuz gorduk test raporunun resmini bu basliktaacıkcası leblebi tadı bende aldım.
asıl merak ettiğim herkes protein degerine ait bir testten bahsediyor. ama bu testi hic goremedim. bir sehir efsanesi sanırım.
gördüğünüz nisaşta testine ait rapor olabilir mi ??? protein oranına ait bir rapor ben hic biyerde goremedim. paylasırsanız mutlaka görmek isterim.Degil,cogumuz gorduk test raporunun resmini bu baslikta
Al hocamgördüğünüz nisaşta testine ait rapor olabilir mi ??? protein oranına ait bir rapor ben hic biyerde goremedim. paylasırsanız mutlaka görmek isterim.