Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
Genrise'ı ilk kullanmaya başladığımda (1.5-2 sene önce) beni pek rahatsız etmese de insanlar peynir kokusu geldiğinden ve bu durumdan rahatsız olduklarını dile getirdiler. Son zamanlarda firma yetkilileri de müşteri memnuniyeti altında bu kokuyu bir nebze bastırdılar. Yani kısmen eski bir tüketici olarak içerisinde ki whey protein olduğuna adam gibi eminim. Bu protein ucuz ya soyaysa diyen arkadaşı bilgilendirmek mahiyetinde bu yazım... :)

Günlük kalori ihtiyacına göre bir beslenme planı izleyin, kalori takibi yapın mutlaka.Bir sporcu için en önemli nokta bu.

Bence oğlunuz için hepsi gereksiz, yazdığınız supp.lar bodybuilderlar için bile elzem değil. Belki creatine enerji seviyesinin arttırımında yardımcı olabilir.

creatin kullandığım dönem ile şuan ki kullanmadığım dönem arasında hiç fark yok desem dostum. %1 bile yok[DOUBLEPOST=1472123874][/DOUBLEPOST]
Genrise'ı ilk kullanmaya başladığımda (1.5-2 sene önce) beni pek rahatsız etmese de insanlar peynir kokusu geldiğinden ve bu durumdan rahatsız olduklarını dile getirdiler. Son zamanlarda firma yetkilileri de müşteri memnuniyeti altında bu kokuyu bir nebze bastırdılar. Yani kısmen eski bir tüketici olarak içerisinde ki whey protein olduğuna adam gibi eminim. Bu protein ucuz ya soyaysa diyen arkadaşı bilgilendirmek mahiyetinde bu yazım... :)

selam tuna :) bana hiç peynir kokusu falan gelmedi sadece sütle içtiğim için biraz fazla şekerli geliyor. tabi bu fark çaya 1 şeker yerine 2 şeker atmak kadar.. ben ne isterdim ? keşke bu kadar farklı aroma varken sorbitol ve herhangi bir tatlandırıcı falan katmadan sade'sini de bizlere sunsalar.

creatin kullandığım dönem ile şuan ki kullanmadığım dönem arasında hiç fark yok desem dostum. %1 bile yok
Beslenmeniz kullanmadığınız dönem ile aynı mı ? Bulk, cut ? Antrenman performansınız ? Stres seviyeniz ? Uyku düzeniniz ? Maalesef supplement etkinliğini değerlendirmek bir çok etmene bağlı. Bütün bu etmenlerin stabil olduğu durumlarda ancak test edilebilir verimi. Sporcular üzerindeki verim etkisi ancak lab. ortamındaki testler ile ölçümleniyor ki creatine'nin bu konuda etkisi bir çok araştırma ile kanıtlanmış.

Kendi kullandığım dönemlerden örnek vermek gerekirse, antrenman performansımda bir artış olduğunu hissedebiliyorum.

Beslenmeniz kullanmadığınız dönem ile aynı mı ? Bulk, cut ? Antrenman performansınız ? Stres seviyeniz ? Uyku düzeniniz ? Maalesef supplement etkinliğini değerlendirmek bir çok etmene bağlı. Bütün bu etmenlerin stabil olduğu durumlarda ancak test edilebilir verimi. Sporcular üzerindeki verim etkisi ancak lab. ortamındaki testler ile ölçümleniyor ki creatine'nin bu konuda etkisi bir çok araştırma ile kanıtlanmış.

Kendi kullandığım dönemlerden örnek vermek gerekirse, antrenman performansımda bir artış olduğunu hissedebiliyorum.
evet aynı. hep clean bulk. performans aynı. stresde aynı. uyku da kullandığım döneme göre biraz daha fazla. demek ki bende yaramadı. nerdeyse birçok suplement kullandım sadece unıversalın anımal serileri tatmin etti

@DKN geçen sene satılan wheylerde buram buram peynir kokusu geliyordu. Bana pek farketmiyor yeni tadından memnunum belki üretimde değişikliğe gidip eski halini de piyasaya sürerler ama sanmıyorum. Herkesi memnun etmek bir hayli zor. İndirimli almak isteyen arkadaşlar halen benimle iletişim kurabilirler. Sporlu günler... :)

• Like
Reactions: DKN
@DKN geçen sene satılan wheylerde buram buram peynir kokusu geliyordu. Bana pek farketmiyor yeni tadından memnunum belki üretimde değişikliğe gidip eski halini de piyasaya sürerler ama sanmıyorum. Herkesi memnun etmek bir hayli zor. İndirimli almak isteyen arkadaşlar halen benimle iletişim kurabilirler. Sporlu günler... :)

bende sanmıyorum keşke sürseler :) en sevdiğin aroma hangisi oldu ?

Haftada 2 gün olan off günlerimde kullanıyorum 3 aya yaklaştı, en hızlı tükettiğim whey oldu. Ölçek tam olarak 1 porsiyon olmadığı için genelde kullanım miktarı aşıyor, nasıl olsa protein yüzdesi yüksek değil fazla içeyim, mantığıyla da kullanınca ucuz olması pek bir şeyi değiştirmedi. 30 gram kullanmayıp fazla kullanınca fiyat avantajı da ortadan kalkıyor. İçinden çıkan ölçekle 2 silme kullanınca 35-40 gram civarı oluyor genelde. 1 porsyion 1.5 ölçek ama 2 ye tamamlamak daha cazip geliyor hep.

Ucuz diye alıp tam ölçek kullanmayınca pek anlamı olmuyor. Bu hesabı yaptım çünkü tadına bir türlü alışamadım, benim için şekerli ayran içmek gibi bunu içmek. Bir yandan tatlı geliyor bir yandan tuzlu. Porsiyon başına 30 kuruş fazla verip tadı düzgün olan bir şey içmek daha cazip geliyor. Keşke daha düzgün bir tatlandırıcı koysalarmış ya da hiç koymasalarmış. Diğer aromaları bilmiyorum fakat çikolatalıda çikolata tadı yok.

Tad konusuna hala çözüm bulamamışlar. En kuvvetli savunucularıyken kendilerini geliştirmemeleri beni markadan uzaklaştırıyorlar. Ve hala tam içeriğe ulaşabilmiş değilim. Sadece karb protein yağ oranı veriliyor :( bcaa profili vs yok

Bunun tadını beğenenlerin gerçekten tad konusunda sıkıntısı olduğunu düşünoyorum ki bana lezzetli şeyleri yemeye alıştığınız için demeyin. Ben günde 3 öğün haşlanmış tavuk + kuru yulaf yemiş insanım ama bu tozun tadı ve karışı gerçekten kötü ha bu fiyata bu kadar olur bende gayette kullanıyorum o ayrı bir konu ama tadı güzel demeyin lütfen :)

bundan daha ucuz bildiğiniz protein tozu var mı arkadaşlar ? bildiğim kadarıyla yok ama hammaddeler gibi siteleride araştırmak lazım. tadı tuzu bi kenara bıraktım bana daha hesaplı bişey lazım bu da bitmek üzere

bundan daha ucuz bildiğiniz protein tozu var mı arkadaşlar ? bildiğim kadarıyla yok ama hammaddeler gibi siteleride araştırmak lazım. tadı tuzu bi kenara bıraktım bana daha hesaplı bişey lazım bu da bitmek üzere

xpro almıştım yanında kreatin ile beraber 160 a almıştım n11 den. kreatinlerin 50-60 lira olduğu düşünülürse aynı fiyata gibi geliyor

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Like
Selamlar,

Tüm sayfalardaki mesajları okuyamadım ama ürüne ilk defa bakacak arkadaşlar için belirteyim. Benim aldığım kutudan beyaz-şeffaf ölçek geldi ve bu ölçek 20 gr toz alıyor. Servislerinize gelecek protein miktarını hesap edip ona göre ölçek miktarı belirleyin kendinize.

Diğer ürünlere görece: karışması ve tadı iyi değil, protein miktarı düşük ama ucuz. Sizin için en önemli şey f/p ise tercih edebilirsiniz.

Ultimate Prostar indirim zamanı veya güzel kampanyalı bir kombinasyonla alınabilir bunun yerine.

Not: Ben sadece çikolatalı Instant Whey kullandım. Tat için yazdıklarım bu ürün geçerlidir diğerlerini bilemiyorum.

• Like
evet ! çoklu satışta öyleydi. kart ilk çıktığında ucuz diğer siparişlerde pahalı mı oluyo ? kart alınca 1 sene boyunca indirimli fiyatlar fix değil mi
genrise in akıl almayan müşteri kazıklama yöntemi baktılar aa çok ucuz biraz arttıralım dediler. sonra kart olayını değiştirdiler . yakında kartlarıda iptal edip yeni fiyat 149 tl derlerse şaşırmam.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Back
Yukarı