mrthr35
Üye
Hatta bi kaç kişi şişirme ürün dedi nişasta felan basıyorlar dedi bende öğrenciyim korkarak yaklaşıyorum biraz parayı zor denkleştiriyoruz
Sent from my iPhone using Tapatalk

Hatta bi kaç kişi şişirme ürün dedi nişasta felan basıyorlar dedi bende öğrenciyim korkarak yaklaşıyorum biraz parayı zor denkleştiriyoruz
sen müşteri hizmetlerini ara bizzat şirketin sahibi seni üretim tesisinde gezdirir sadık beyde o güveni ben gördüm ki gidip gezenlerde var ürünleri defalarca test ettiren kullanıcılarda var. 300 tlye enayi gibi gidip whey alan birisi gelip karalamaya çalışır normal olarak onlarda haklıBen güvenmiyorum açıkcası şirketin nasıl bir fabrikasyon sistemi var nasıl makinelerle neler kullandıklarını görmeden bu ürünü asla almam bir makalede okumuştum bu tip ucuz ürünlerde kansorejen madde varmış
Hahaha beni gezdirsene o zamansen müşteri hizmetlerini ara bizzat şirketin sahibi seni üretim tesisinde gezdirir sadık beyde o güveni ben gördüm ki gidip gezenlerde var ürünleri defalarca test ettiren kullanıcılarda var. 300 tlye enayi gibi gidip whey alan birisi gelip karalamaya çalışır normal olarak onlarda haklı![]()
![]()
Spor hocam tavsiye etmedi bilgili arkadaşlar ulaşabilir mi bana ürün Nasıl
ara o kadar meraklıysan emin ol seni seve seve gezdirirler boş muhabbet yapma aldığımız sanki storeid arkadaşHahaha beni gezdirsene o zamangörelim bakalım nasıl bir üretim sistemi var sen alabilirsin tabi senin ihtiyacın var bu gibi tozlara
![]()
Dün itibariyle çileklisi elime ulaştı. Yine çok hızlı bir biçimde kargoya vermişler. Kargoya verdikleri kutu biraz dandikti ...
Bu bahsettiğin dandik kutudan kastın ürünün ambalajı değil de, kargoya verdikleri koli galiba..
Bence bu bir ayrıntı ama bana gelen kolilerde de bu olay dikkatimi çekmişti. Farklı firmaların kolilerine sarmış göndermişlerdi. Yani bence üzerine genrise yazan özel bir koli olsa iyi olurdu. Evet bu ekstra bir maliyet ama yavaş yavaş çıtayı yükseltmeleri lazım. Bence yavaş yavaş genrise üzerindeki haksız olumsuz tepkilerin sayısı azalıyor ve insanlar gerçeği görmeye başlıyor. Bu trendi devam ettirmek adına bu konuyu halletmek faydalı olabilir. Hem koliler özel olacağı için boyutlar da ürünlere göre olacaktır. Bu belki kargo masrafında tasarruf sağlayacaktır, daha az iş gücü ve mesai gerektirecektir. Bilemiyorum...
Bir de şu bidonların üzerindeki etiket... Madem ayrıntılara girdik.. Etiket görseli ve kalitesi yükseltilebilir. Hardline örneği vereceğim... Kağıt değilde folyo gibi bir malzemeye basıyorlar. Renkler parlak. Mat değil.. Çok albenili duruyor. Açıkçası ambalaj ürüne duyulan güveni artırıyor.
.
2100 gr olanların etiketi güzel de 700 gr olan ufak kutuların etiketi eski 5 6 senelik etiket sanırım onlar biraz basit gibi duruyor ama 2100lük kutular çok daha estetik duruyorBu bahsettiğin dandik kutudan kastın ürünün ambalajı değil de, kargoya verdikleri koli galiba..
Bence bu bir ayrıntı ama bana gelen kolilerde de bu olay dikkatimi çekmişti. Farklı firmaların kolilerine sarmış göndermişlerdi. Yani bence üzerine genrise yazan özel bir koli olsa iyi olurdu. Evet bu ekstra bir maliyet ama yavaş yavaş çıtayı yükseltmeleri lazım. Bence yavaş yavaş genrise üzerindeki haksız olumsuz tepkilerin sayısı azalıyor ve insanlar gerçeği görmeye başlıyor. Bu trendi devam ettirmek adına bu konuyu halletmek faydalı olabilir. Hem koliler özel olacağı için boyutlar da ürünlere göre olacaktır. Bu belki kargo masrafında tasarruf sağlayacaktır, daha az iş gücü ve mesai gerektirecektir. Bilemiyorum...
Bir de şu bidonların üzerindeki etiket... Madem ayrıntılara girdik.. Etiket görseli ve kalitesi yükseltilebilir. Hardline örneği vereceğim... Kağıt değilde folyo gibi bir malzemeye basıyorlar. Renkler parlak. Mat değil.. Çok albenili duruyor. Açıkçası ambalaj ürüne duyulan güveni artırıyor.
.
1 sene olacak vay beTunabey sayesinde ürünü sipariş ettik teşekkürler.
Videoyu izlemeyecekler için kısaca :Topaklanma yok , Çikolata tadı güzel , Biraz damakta acımsı tat bırakıyor benden kaynaklanıyo olabilir çikolata seven birisi değilim neden çikolata aroma seçtiğimide bilmiyorum
Buda bitince diğer aromaları denemeye kararlıyım ürünü sevdim .