@çılgınjoe muhtemelen senin baktigim değerler optimum için 1 ölçek yani 30 Gr urun için... Genrise ise 100 Gr urun için.. bu sebeple değerler çok farklı gibi gorunuyor...
Pet şisenin içine tozu koymak icin nasil bir yontem uyguluyorsunuz. Bende oyke yapmayi dusunuyorumBen bildiğin 500 ml pet su şişesine koyuyorum. Güçlü şekilde 10sn kadar calkaladigimda hiç topaklanma yaşamıyorum. Calkalamayi biraz sert yapmak faydalı oluyor galiba..
Önceki fiyatlar hakkında bilgim yoktu ama şu an sitesine girdiğimde gayet uygun fiyatlar görüyorum piyasaya göre bedavaya mı veriyorlardı acaba bundan önce ?gerçekten garip, daha ithal ürünlere zam gelmemişken genrise ciddi bir artış yapmış
Ölçek başı 21 gram gayet makul bir oran optimum goldun ölçek değeri 24 gram ve aralarında 2x fiyat farkı var bu durum da ürünü normal değil ucuz yapıyor.her ürüne 10 15 tl gibi bir fiyat zammı uygulamışlar, ayrıca içerdiği 21 gr protein ile o fiyat normal
Sen 100 tl lik protein tozu aldığın halde bak hala aynı yerde sayıyosun ben 300 tl lik protein tozuyla neler yapıyorum aradaki fark işteara o kadar meraklıysan emin ol seni seve seve gezdirirler boş muhabbet yapma aldığımız sanki storeid arkadaşgir siteye ara sana yardımcı olmucaklarını söylerlerse hesabımı silerim.
kendini 4 aydır spor yapan birisiyle kıyaslıyabilecek seviyedeysen ne mutlu sana ve 300 tl verdiğin tozuna.Sen 100 tl lik protein tozu aldığın halde bak hala aynı yerde sayıyosun ben 300 tl lik protein tozuyla neler yapıyorum aradaki fark işte![]()