1reex1
Üye
Arkadaşlar ben bu markanın Whey Protein Isolat Complex ürününü internetten sipariş verim ve geçen hafta elime geçen ürünü bugün ilk defa kullandım.. Şunu söyleyebilirim ki forumda konuşulduğu kadar köpürme ve topaklanma yok kesinlikle.. Köpürme hiç yok diyebilirim, çalkaladıktan sonra ise az biraz tortu kalıyor.. Normalde 20 saniye çalkalıyorsanız bunu 30 saniye çalkalasanız o tortular da gidecektir büyük ihtimal.. Ben tam bir karşılaştırma yapmak adına daha önce kullandığım markalar olan Optimum, Dymatize, Universal ve Jarrow Formulas'ı karıştırdığım aynı shakerda aynı süre çalkaladım.. Tadı biraz garip evet.. Hatırlayanlar olacak m bilmiyorum ama sanırım artık pek bulunmayan Universal Animal Max'e benziyor.. Aromasızlarla kıyaslarsak evet biraz değişik ama kesinlikle mide bulandırıcı falan değil.. Gerçi aroma konusu çok göreceli bir konu; bazısı milk shake gibi aroma arar bazısı yeter ki protein olsun diye hiç umursamadan içer.. Benim protein tozunu eliyle top yapıp ağzına atan arkadaşım bile vardı öyle söyleyeyim..
Neyse, özetlersek ben memnun kaldım.. Etkisi hakkında bir yorum yapmıyorum tabii ki.. Dediğim gibi tat, köpürme ve topaklanma üzerine kendi tecrübemi aktarmak istedim.. Son olarak ekleyeyim, ürün ile alakalı aklıma takılan tek konu içerik bilgisinin tutarlılığı.. Ben daha önce hiçbir markada bu kadar yüksek protein oranı görmemiştim.. 30 gramında 29,93 gram protein olduğu yazılmış.. Öncelikle diğer markaların isolat ürünlerini daha sonra da teknik olarak protein üretiminde bu kadar yüksek oran yakalanması durumunu merak ettim, araştıracağım..
son dedigin konuyu bende merak ediyorum . araştıran arkadaşlar olursa üşenmeden yazmalarını istiyorum