Genrise Whey Protein

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Despo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 148 41,9%
  • Orta karar

Votes: 144 40,8%
  • Başarısız

Votes: 61 17,3%

• Total voters
    353
genrıse de olusan az bı kopurme mevcut evet ama bunu sole cozebılırsınız shakerda ıyı calkalayın en az bı 30 sn 1 dk shakerı sallayın sonra brakın 2 dk sonra kopuk falan kalmıyor . az daha calkalayıp ıcın :)

keşke hammaddeyide biz üretebilcek duruma gelsek %100 türk malı herşeyiyle türkiyede üretilen bi firma olsa bütün para mı feda edicem yeter ki dışarıya para yedirmeyelim artık ... !

700 grlık complex çikolatalıyı yarıladım ben optimumun çikolatalısıda kullanmıştım ama genrise ın tadını daha çok sevdim
genrisedan öncede nitro-tech ( çikolatalı ) kullanıyorudm onda köpürme oluyordu genrise da hiç olmuyo nerdeyse

evet keske olsa ama bu dedıgın gercekten cok buyuk yatırım gerektıren bır ıs :(

ben ve bıkac arkadas kac mesajdır aynı seyı soluor zaten fark yok zaten olamaz .

arkadaslar olayı cok yanlıs anlıyorsunuz bu suna benzer ben benzınlı araba sahıbıyım dıyelım ben benzını bulgarıstanda da alsam aynı burdan da alsam aynı a bulgarda daha ucuz ama . e sımdı bulgar benzını dandıkmı degıl

bunun gıbı dusunun ana madde aynı a aroma farklı olabılır ama etkı aynı

benım baska bır genrıse baslıgında optımum la karsılastırmam var onu okursan daha bılgılendıırcı olur

bravo.tatmin edici bir cevap :)
Protein de tat arayanları anlamıyorum 3 sanıyelık zevk ıcın konusmaya bıle degmez aslında...

Aslında stoklamak lazım madem iyi ürün...Fiyatlar yarı yarıyayken,birden zam gelmesin ^^

bende aldım ve daha once ultimate prostar ı kullanmıştım. prostardan daha iyi bence bu ürün rahatlıkla alanilirsiniz paranızın karşılığını fazlasıyla veriyor

Bİraz önce sitesinden ürünleri inceledim , 700 gr lık Whey Protein 45 TL
700 gr lık Whey Protein Isolate 55 TL

Konu mayıs ayında açıldığında fiyatlar daha cazipmiş ..

Basit bir hesap yaparsak 45* 3 = 135 TL eder 2100 gr Genrise Whey için
115 TL ye Twinlab alıyorum...

Isolate Protein için ise , 55*3 = 165 Tl eder 2100 gr Genrise Isolate Whey için
210 Tl ye Ultimate iSo 93 aldım cumartesi günü...

Isolate proteinde avantajlı ama normal Whey de bence bu avantajını yitiriyor...

Firmanın istanbul Kadıköyde bulunan satış ofisini aradım biraz önce , Whey Protein Isolata 3000 gr ı sordum , üretilmediğini belirttiler..

ben ufak bir değerlendirme yaptım , ve ısolate proteini daha uygun buldum konsantre wheye göre...

Bİraz önce sitesinden ürünleri inceledim , 700 gr lık Whey Protein 45 TL
700 gr lık Whey Protein Isolate 55 TL

Konu mayıs ayında açıldığında fiyatlar daha cazipmiş ..

Basit bir hesap yaparsak 45* 3 = 135 TL eder 2100 gr Genrise Whey için
115 TL ye Twinlab alıyorum...

Isolate Protein için ise , 55*3 = 165 Tl eder 2100 gr Genrise Isolate Whey için
210 Tl ye Ultimate iSo 93 aldım cumartesi günü...

Isolate proteinde avantajlı ama normal Whey de bence bu avantajını yitiriyor...

Firmanın istanbul Kadıköyde bulunan satış ofisini aradım biraz önce , Whey Protein Isolata 3000 gr ı sordum , üretilmediğini belirttiler..

ben ufak bir değerlendirme yaptım , ve ısolate proteini daha uygun buldum konsantre wheye göre...

sultanmehmed fıyatlarına yanlıs baktın sanırsam.cunku genrise isolate 55 tl degıl.indirimli 30,95 tl.
aynı durum dıgerı ıcınde gecerlı.

istersen bakabılırsın: http://www.genriseshop.com/Whey-Protein-Izolat-700g-toz,PR-94.html

sultanmehmed fıyatlarına yanlıs baktın sanırsam.cunku genrise isolate 55 tl degıl.indirimli 30,95 tl.
aynı durum dıgerı ıcınde gecerlı.

istersen bakabılırsın: http://www.genriseshop.com/Whey-Protein-Izolat-700g-toz,PR-94.html

link için teşekkürler occaner , dediğin gibi 30,95 fakat bende google genrise yazdığımda açılan siteden baktım fiyatlarını gördüm , sanırım indirimsiz hallerine baktım ben hyper_

http://www.genrise.com.tr/urunler/genrise_sports/proteinler/whey_protein_isolat.html

Neyse indirimliyse sorun yok , alalım o zaman yaw thums: thums:

ilk alışverişteki 5 tl indirimle beraber 25 tl oluyor.
Kargo dahil 32 tl'ye 700 gr izole whey aldım çok hoşuma gitti bu şekilde olması gerçekten şu an için çok uygun bir marka.

ilk alışverişteki 5 tl indirimle beraber 25 tl oluyor.
Kargo dahil 32 tl'ye 700 gr izole whey aldım çok hoşuma gitti bu şekilde olması gerçekten şu an için çok uygun bir marka.

bende az once genrise ızolate sıparıs ettım ama herhangı bı ındırım olmadı.
kargo ucretıyle bırlıkte 38,85 TL ye aldım.

urunu kullanır kullanmaz karısma ,tad durumunda goruslerımı yazacagım.

bende az once genrise ızolate sıparıs ettım ama herhangı bı ındırım olmadı.
kargo ucretıyle bırlıkte 38,85 TL ye aldım.

urunu kullanır kullanmaz karısma ,tad durumunda goruslerımı yazacagım.

38,85 bile çok iyi bir fiyat aslında , paylaşmını merakla bekliyorum bende alıcam çünkü ;)

Basit bir hesapla , 39*3 117 TL ye 2100 gr izole protein alyorsun Genrise den..
210 TL 2100 gr lık Ultimate iso 93

Arada tam 93 TL fark var ...

Ben bundan sonra herhangi bir markanın konsantre whey ini kullanmaktansa , Genrise ın izole proteinini kullanmayı tercih etmeyi düşünüyorum..

Antremandan sonra izole iyi olabilir ama öğün arasında whey protein kompleks te gayet kullanışlı bence .İçeriği de izolatına göre daha dolgun.
Tadıda oldukça hafif içimi kolay,diğer protein tozlarında oldugu gibi bayan,yoğun bir aroma yok.

sitede hediye çeki al var ordan 5 tl lik çek alıyosun ama almadan önce 10 tane ürünü tavsiyede bulun 1 tl daha indirim al yani 6 tl indirim oluyor toplamda...Sonradan da alış-veriş yaptıkça puan kazanıyosun.
Ben aldım yanında da havlu geldi...

bugun genrise fırmasının sahıbıyle gorustum . kendısıne maıl atmıstım

kendısı hıc sıkılmadan tum sorularıma cevap verdı . gercektende cok durust ve guvenılır bır kısı . urunelrı hakkında tum sorularımı cevapladı .

buyuk ambalajlı urun uretmıcekmısler cunku buyuk ambalaj satısı hıc olmuyormus .

hammddeyı amerıka-yenı zelanda gıbı cok ıyı whey ureten ulkelerden aldıkalrını ve cın malı hıcbır urunu uretmedıkleırnı soldı .

gercektentende kenndısı cok ılgılı bırı

herkes tum sorularını kafasına takılanları genrıse fırmasının ıletısım bolumden maıl atarak sorabılır . hemn gerı donus oluyor cunku

Genrise ın bır artısı da urun cesıdının cok fazla olması gercekten urun cesıdı olarak genıs bır yelpazeye sahıp .. bı ara bende denemek ıstıyorum fakat satıs noktaları malasef cok az.. ıstanbulda anadolu yakasında var :S

Genrise Whey protein ile Genrise Protein 95 arasındaki fark nedir ? Galiba 95 olan konsantre..
Ama konsantre ne oluyor ?Hangisi daha iyi ?
İlk suplement alışım bu 95 siparış vermişim :) bir baktım whey başka...
Yinede yararını görürmüyüm zaten 15 gün fln gider bitince doğru olanı alayım bari.Bir yardım etseniz..

Back
Yukarı