Genrise Whey protein ile Genrise Protein 95 arasındaki fark nedir ? Galiba 95 olan konsantre..
Ama konsantre ne oluyor ?Hangisi daha iyi ?
İlk suplement alışım bu 95 siparış vermişimbir baktım whey başka...
Yinede yararını görürmüyüm zaten 15 gün fln gider bitince doğru olanı alayım bari.Bir yardım etseniz..
milk thistle olabilir mi
stevenlms sanki genrise firmasının ortagı eya cıkarı olan biri gibi geldin bana duyanda muscletech veya bsn zanneder bu firmayı o kadar abarttınki![]()
stevenlms sanki genrise firmasının ortagı eya cıkarı olan biri gibi geldin bana duyanda muscletech veya bsn zanneder bu firmayı o kadar abarttınki![]()
sultanmehmed nereden biliyorsun benim ne kadar tecrubeli oldugumu?? ben kimyagerim önemli olan whey in yüzde kaclık oldugu degil nasıl işlendigidir ben kimseye emiyorum git cok pahalı ürünler al zaten bende gidip o markalardan alamıyorum ama demek istedigim bazı arkadasların mesajları reklam koktugu yönünde genel mesajlar tat ve yüzde whey miktarı üzerine kimse cıkıpta şöyle şöyle sonuç aldım kas kütlem su kadar arttı dememis oysaki sende biliyorsunki bi hardline ile bi bsn veya muscletech bir olamaz kaldıki GENRİSE![]()
stevenlms ya yazdıklarımı anlayamıyorsun yada kasıtlı yapıyorsun benim yazdıklarıma bakarsan hiç bir kötüleme yok ürün hakkında sadece senin ürün hakkıdaki yorumunu elestırmısım o kadar ayrıca az mesajımın olması bu konuları senden az bildigim manasına gelmez bide söylesene kas kazanımı nasıl olurmus proteinden baska neyle kas kazanılır ???