gfb_zorba
Üye
Merhaba bodyforumtr üyeleri. Ben 1.5 ay önce hem hastalık sonrası oluşan göbekten kurtulmak hemde düzgün bir vücuda sahip olmak icin başladım bb'ye. Çalışıyor olmam ve hastalığım dolayısıyla düzgün beslenemiyorum. Şimdiden beslenme ile ilgili sorunu söylememenizi rica ediyorum bu yüzden. Haftanın 4 günü çalışıyorum ve dediğim gibi çalıştığım içinde pek düzgün olmuyor bu. Maddi durumlar sebebiyle spor salonunada gidemiyorum. İyi - kötü eleştirilerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.
Hastalığımdan bahsedeyim birazda. Çölyak adında beni cok sevdiğim tatlılardan, hamur işlerinden ve bazı tahıl türlerinden uzak tutan bir hastalık. Süt ve süt ürünlerini kesinlikle kullanamıyorum. Hastalıgımın biraz geç fark edilmesiyle oluşan göbekten kurtuldum. Ama beslenme sorunum ortaya cıktı. Doktorum kesinlikle supplement ve sporcu ilaçlarını kullanmamı söyledi. Hastalıgım geç teşhis edildiğinden ek ilaçlar alıyorum. Bunlarla cakısabileceğini belirtti.
Hastalığımdan bahsedeyim birazda. Çölyak adında beni cok sevdiğim tatlılardan, hamur işlerinden ve bazı tahıl türlerinden uzak tutan bir hastalık. Süt ve süt ürünlerini kesinlikle kullanamıyorum. Hastalıgımın biraz geç fark edilmesiyle oluşan göbekten kurtuldum. Ama beslenme sorunum ortaya cıktı. Doktorum kesinlikle supplement ve sporcu ilaçlarını kullanmamı söyledi. Hastalıgım geç teşhis edildiğinden ek ilaçlar alıyorum. Bunlarla cakısabileceğini belirtti.