Gh max bi halta yaramaz onun yerine zma al hem testo booster hem gh icindeki b6 vitaminide uykunu iyi almana yardimci oluo hemde diger urunlere gore daha ucuz.
arginini direk orthinine ile kombine et ayni sonucu alirsin gh maxla pahali bi urun turkiyede sanirsam burda 30 lira civari.
Gh max bi halta yaramaz onun yerine zma al hem testo booster hem gh icindeki b6 vitaminide uykunu iyi almana yardimci oluo hemde diger urunlere gore daha ucuz.
gh max kullandın mı? bir halta yaramaz diyorsun merak ettim.
yaklaşık 2 aydır gh max kullanıyorum ve etkisinden çok memnunum. gh max kullanmaya başladığımdan beri ölçülerimde artış oldu ve hatlar daha keskinleşti
Güzel bir ürün olabilir ama cidden çok pahalı
yaklaşık 2 aydır gh max kullanıyorum ve etkisinden çok memnunum. gh max kullanmaya başladığımdan beri ölçülerimde artış oldu ve hatlar daha keskinleşti
gh max yerine animal stak gerçekten mucize bir üründür
2 kutu kullandim suana kadar hic bi fark görmedim ayrica antrenman oncesi alindiginda guc dususu yaratti bende bide uyku almana yardimci olur diye zma icin dedim gh max icin degil.neden? geçerli bir sebebi var mı? ayrıca gh max yerıne onerdıgın urun farklı bır kategorıde? ek olarak da gh max uykuyu ıyı almak ıcın kullanılmaz. bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmek olmuş mesajın.
arkadaşım içerikleri çok farklı ikisininde neye göre kıyaslama yapıyorsun ikisinide hiç kullanmadığın belli. diğer konularda da paso animal stak animal stak. ilk önce biraz bilgi edin. iki farklı şeyi kıyaslayamazsın
Zma zaten var. Çinko magnezyum b vitamini olarak kullanıyorum. Arginin içerikli bi ürün arıyorum aslında
Hardline da nox2 diye bir ürün var içinde arjinin 5-6 gram bişeydi bir incele istersen
Her bir porsiyon (1 ölçek=31 g) NOX 2;
6000 mg AAKG
2500 mg L-Citrulline
2500 mg Tricreatine malate
2500 mg L-Glutamine
1500 mg L-Citrulline malate
1500 mg Creatine ethyl ester
1000 mg Taurine
1000 mg Ornithine alpha ketoglutarate içerir.