Gh veya testesteron tetikliyici

RaJeV

Üye
Bu tarzda bir ürün arıyorum. Gh max çok duydum çok övülüyor fiyatı ama biraz pahalı geldi. Onun dışında hardline aakg var onun fiyatıda baya uygun. Tavsiyeleri olan var mı?

Gh max bi halta yaramaz onun yerine zma al hem testo booster hem gh icindeki b6 vitaminide uykunu iyi almana yardimci oluo hemde diger urunlere gore daha ucuz.

Zma zaten var. Çinko magnezyum b vitamini olarak kullanıyorum. Arginin içerikli bi ürün arıyorum aslında

arginini direk orthinine ile kombine et ayni sonucu alirsin gh maxla pahali bi urun turkiyede sanirsam burda 30 lira civari.

arginini direk orthinine ile kombine et ayni sonucu alirsin gh maxla pahali bi urun turkiyede sanirsam burda 30 lira civari.

evet baya pahalı 100lira civar 500g hardline akg de 100 lira civarı o yüzden hardline alacak gibiyim ama kararsızım.

Gh max bi halta yaramaz onun yerine zma al hem testo booster hem gh icindeki b6 vitaminide uykunu iyi almana yardimci oluo hemde diger urunlere gore daha ucuz.

gh max kullandın mı? bir halta yaramaz diyorsun merak ettim.

yaklaşık 2 aydır gh max kullanıyorum ve etkisinden çok memnunum. gh max kullanmaya başladığımdan beri ölçülerimde artış oldu ve hatlar daha keskinleşti

yaklaşık 2 aydır gh max kullanıyorum ve etkisinden çok memnunum. gh max kullanmaya başladığımdan beri ölçülerimde artış oldu ve hatlar daha keskinleşti

Güzel bir ürün olabilir ama cidden çok pahalı

neden? geçerli bir sebebi var mı? ayrıca gh max yerıne onerdıgın urun farklı bır kategorıde? ek olarak da gh max uykuyu ıyı almak ıcın kullanılmaz. bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmek olmuş mesajın.

haklı olabilirsiniz. antrenörümde kullanmıştı ( ki asla supplemen satıcısı deildir. üyelere satmaz kendisi kullanır) üründen oda çok memnun kaldığını söylüyordu

gh max yerine animal stak gerçekten mucize bir üründür

gh max yerine animal stak gerçekten mucize bir üründür

arkadaşım içerikleri çok farklı ikisininde neye göre kıyaslama yapıyorsun ikisinide hiç kullanmadığın belli. diğer konularda da paso animal stak animal stak. ilk önce biraz bilgi edin. iki farklı şeyi kıyaslayamazsın

neden? geçerli bir sebebi var mı? ayrıca gh max yerıne onerdıgın urun farklı bır kategorıde? ek olarak da gh max uykuyu ıyı almak ıcın kullanılmaz. bilgi sahibi olmadan fikir beyan etmek olmuş mesajın.
2 kutu kullandim suana kadar hic bi fark görmedim ayrica antrenman oncesi alindiginda guc dususu yaratti bende bide uyku almana yardimci olur diye zma icin dedim gh max icin degil.

arkadaşım içerikleri çok farklı ikisininde neye göre kıyaslama yapıyorsun ikisinide hiç kullanmadığın belli. diğer konularda da paso animal stak animal stak. ilk önce biraz bilgi edin. iki farklı şeyi kıyaslayamazsın

1 seneyi aştıysan BB de yada yeterli bilgin varsa herhangi bir AOL yerine Animal Stak almanın daha verimli olucağını bilirsin içeriklerini biliyosundur umarım

Animal stak çok pahalı bir ürün. Animal pm 115 tl içeriği gayet iyi. BB nin çıkardaığı gaba var onun fiyatıda iyi bir de şu ürün var:
HGHpro

AlphaSize® (Alpha-Glycerol Phosphoryl Choline) (Alpha-GPC)500mg
Gamma-Aminobutyric Acid (GABA)600mg

Human Growth Hormone Poteniator Complex:1161mg
Mucuna Puriens (99% L-Dopa)

Green Tea (98% Polyphenols, 50% EGCG)

Shilajit (5% Fulvic Acid)

Vitamin B6 (As Pyridoxine HCI)

Vitamin C (As Ascorbic Acid)

Zinc (As Zinc Chelate)

yurt dışından getirme imkanın varsa stak tan şaşma

Zma zaten var. Çinko magnezyum b vitamini olarak kullanıyorum. Arginin içerikli bi ürün arıyorum aslında

Hardline da nox2 diye bir ürün var içinde arjinin 5-6 gram bişeydi bir incele istersen

Her bir porsiyon (1 ölçek=31 g) NOX 2;

6000 mg AAKG
2500 mg L-Citrulline
2500 mg Tricreatine malate
2500 mg L-Glutamine
1500 mg L-Citrulline malate
1500 mg Creatine ethyl ester
1000 mg Taurine
1000 mg Ornithine alpha ketoglutarate içerir.

Hardline da nox2 diye bir ürün var içinde arjinin 5-6 gram bişeydi bir incele istersen

Her bir porsiyon (1 ölçek=31 g) NOX 2;

6000 mg AAKG
2500 mg L-Citrulline
2500 mg Tricreatine malate
2500 mg L-Glutamine
1500 mg L-Citrulline malate
1500 mg Creatine ethyl ester
1000 mg Taurine
1000 mg Ornithine alpha ketoglutarate içerir.

bu ürün antrenman öncesi içi uygun ben gece yatarken kullanmak istediğim bir ürün arıyorum

Back
Yukarı