Gilbert sendromu

Herkese iyi akşamlar öncelikle bu konuyu yarın yaptıracagım tahlillerin ve alacagım sonucların heyecanıyla uyuyamadıgım için açıyorum.Evet geçtigimiz haftalarda askeri okula giriş mülakatından elenme sebebim olan jinekomasti kontrolu için ankarada bir devlet hastanesinde tahlil sonucu verdikten sonra bilrubin değerimin yüksek oldugu ve gilbert sendromu olabilme ihtimalim oldugu söylendi ve tekrar yorgun olmadıgım bir gün kan tahlili yaptırmam istendi. asıl soruma gelicek olursak abilerim hocalarım ve kardeşlerim daha önce bu sporu 2 sene aralıklarla yaptım ve iyi bir hacım olcum var ancak jinekomasti yüzünden sürekli göğüs görüntüm pek memnun etmedigi için motivasyon ve hayal kırıklıgına ugrayarak ara vermek zorunda kaldım ve devam ettirmek istiyorum artık tam anlamıyla ancak bu hastalıgın yada sendromun vucut geliştirmeye bir zararı veya etkisi olur mu aranızda yada yakınlarınızda bu sendroma sahip olupda bu sporu yapanlar var mı yardımcı olursanız çok sevinirim iyi çalışmalar herkese....

Cok teşekkür ederim doktorumlada konustm ve bi engel olmiyacagini soyledi cevap verip yardimci olan herkese tesekkur ederim iyi çalışmalar.

Back
Yukarı