• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

Giydiklerim hiç yakışmıyor.

Merhaba arkadaşlar. Eskiden daha kötüydü ama giydiklerime hiç olumlu yorumlar gelmiyor. Özellikle bacaklarım çok dikkat çekiyor. Calflarım üst bacağa göre biraz küçük kaldığı için daha da kötü duruyor. Sizce nasıl giyinmem gerekiyor önerileriniz var mı?

Bu da bir fotoğraf;

7421a9b7-3da9-4df9-b2d5-6c92310db360.jpg

Herkesin giymeye çalıştığı "moda" kıyafetler ile uğraşma. Aynaya baktığında seni memnun eden modellere bak. Bu da zevk meselesi olduğundan herkese göre değişir ama şu konuda emin ol o streç pantolonlar kürdan tipi bacağa sahip brolar dışında kimseye olmuyor :)

bol giy.geçen gittik bel 36 beden bacağa uyan 44 beden mi neydi daha ne diyim en büyük yalan bu sporu yaparsan giydiklerin yakışır yalanı gömlek giyiorum rüzgarda yelkenliye dönüyorum

Merhaba arkadaşlar. Eskiden daha kötüydü ama giydiklerime hiç olumlu yorumlar gelmiyor. Özellikle bacaklarım çok dikkat çekiyor. Calflarım üst bacağa göre biraz küçük kaldığı için daha da kötü duruyor. Sizce nasıl giyinmem gerekiyor önerileriniz var mı?

Bu da bir fotoğraf;

7421a9b7-3da9-4df9-b2d5-6c92310db360.jpg

calflar zayıf olabilir fakat bacak kütlesi gayet yerinde ve ben iri bacakların iyi gözüktüğünü düşünüyorum,önemli olan senin nasıl düşündüğün.buradaki sorun pantolon,slim fit + esnek ince kumaş gibi duruyor.çok dikkat çekiyorsa hoşuna gitmiyorsa bu kadar dar giyinme :)

Sen çok dar giyinerek kendin kaşinmissin zaten ben kimi gorsem pjama giyiyo sokakta iş zmaninda filanda pantolonun bedenini bel genis paca dar beden alman lazim bence ornek 36-32 38-30 vs gibi

Kıyafet seçimin berbat. Evvela kıyafet seçimini değiştir. Balet gibi giyinmeyi bırakmalısın.

Herkesin giymeye çalıştığı "moda" kıyafetler ile uğraşma. Aynaya baktığında seni memnun eden modellere bak. Bu da zevk meselesi olduğundan herkese göre değişir ama şu konuda emin ol o streç pantolonlar kürdan tipi bacağa sahip brolar dışında kimseye olmuyor :)
Aynen öyle abi, mankenin üstünde durduğu gibi durmuyor.

Arkadaşım senin vücut tipine, surat tipine göre giyinmen lazım. Varsa etrafında bu işlerden anlayan bir bayana danış.

iyide koçum altına panton neyim giymemişsinki nudist modeller gibi kot şekli vermiş boyama ile sözde sanat yapmışsın o boyalar umarım çıkan türdendir bu bir şaka mı sosyal deney mi tamam zevkelr renkler tartışılmaz herkes istediği gibi giyinebilir onu anladık da kusura bakma da bukadarı da çok fazla ama hey adamım senin derdin ne

iyide koçum altına panton neyim giymemişsinki nudist modeller gibi kot şekli vermiş boyama ile sözde sanat yapmışsın o boyalar umarım çıkan türdendir bu bir şaka mı sosyal deney mi tamam zevkelr renkler tartışılmaz herkes istediği gibi giyinebilir onu anladık da kusura bakma da bukadarı da çok fazla ama hey adamım senin derdin ne

Yemin ederim sadece sana cevap vermek için şu foruma kaydoldum, paşa paşa ihtiyacım olan konularda bilgimi alıp çıkıyordum. Bildiğin kanser ettin be abi, bu nasıl bir zihin tanrı aşkına? ne çeşit fantezilerin, ne renkli bir hayal dünyan var senin.

Kardeş bu pantolonla dışarıda dolaşıyorsan arkandan neler diyorlardır neler,bildiğin kız gibi giyinmişsin bizde dar giyiyoruz Ama böyle değil,skinny diye bişey çıkardılar bunu da moda diye dayattılar erkek pantolonu mu kız pantolonu mu belli değil

Git normal slim fit kesim pantolon al

Back
Yukarı