giyim tavsiyesi lazım

Yaz geldi bende bir süredir baştan aşağı tarz değişimi yapmak istiyorum sportif bir klasik giyim tercih ediyorum. gömlek pantolon. şimdi yaz için hafif fit ve canlı şeyler arıyorum. bütçeyi çok sarsmasın ama dandik şeylerde olmasın. dandik alıp 2 gün sonradağılacağına sağlam birşeye para vermeyi tercih ederim. hangi markaları tavsiye edersiniz? ankarada önerebileceğiniz mağazalar var mıdır?

que markası ankara'da varmı bilmiyorum network'ün yan markasıdır ona bir bak derim.bütçen nedir bilmediğim için isim veremedim pek fazla.ankara'da değişik butikler var bildiğim kadarıyla marka ürünler getirende var.
ankara'da varmış ama 1 gömlek 160 lira bütçemi aşar :) bana maksimum 60-70 liralık gömlekler lazım :)

Mudo yu öneririm bende özellikle gömlek alicaksan . kapri alabilirsin altina mustang olabilir diz hizasında hoşuma gidiyor benim. aykkabi olarak kesinlikle vans a bakmalisin . borda rengi bi ayakkabisi cikmisti bende aldim. Boyunda 1.80 fena değil yukarda ince yapili olduğunu yazmissin onu göz önüne alarak ; bence tişört yerine gömlek ve altina kapri giyersen yakisicagini düşünüyorum. Bir iki kombine yap kendine siyah taslamali kotlar var kotonda hem uygundu bu aralar bakmalisin bence.

Mudo yu öneririm bende özellikle gömlek alicaksan . kapri alabilirsin altina mustang olabilir diz hizasında hoşuma gidiyor benim. aykkabi olarak kesinlikle vans a bakmalisin . borda rengi bi ayakkabisi cikmisti bende aldim. Boyunda 1.80 fena değil yukarda ince yapili olduğunu yazmissin onu göz önüne alarak ; bence tişört yerine gömlek ve altina kapri giyersen yakisicagini düşünüyorum. Bir iki kombine yap kendine siyah taslamali kotlar var kotonda hem uygundu bu aralar bakmalisin bence.
kapri hiç giymedim açıkcası biraz çekiniyorum mu desem :)

Hem rahat hem hesapli guzel bir model bulursan yakisirda . daha ne istiyorsun:) cekinmene gerek yok bi cık bak disarda millet neler giyiyor cekinmessin sonra :)

kapri hiç giymedim açıkcası biraz çekiniyorum mu desem :)
boyun uzun incesin hafif düşük bir capri gayet hoş durur.açık renklerde al üzerine yine açık mavi tonlarda hafif dökümlü gömlek altına koyu renk bir ayakkabı. hatta gözümün önüne geldi şuan.

Josef milletin giydiğine bakarsak apaçi gibi gezeriz hocam :) asıl çekincem bacak kılları itici olur gibi geliyor

derin_akar ayakkabı olarak ne tip bir şey tavsiye edersin peki? Spor süet bez?

Alper17 internetten giysi almıyorum illa deneyip bakmam gerekiyor bedenine filan. Nata vega eskiden iyiydi ama artık çok boş gitmiyorum o yüzden başka yerlere bakacağız artık :)

Josef milletin giydiğine bakarsak apaçi gibi gezeriz hocam :) asıl çekincem bacak kılları itici olur gibi geliyor

derin_akar ayakkabı olarak ne tip bir şey tavsiye edersin peki? Spor süet bez?

Alper17 internetten giysi almıyorum illa deneyip bakmam gerekiyor bedenine filan. Nata vega eskiden iyiydi ama artık çok boş gitmiyorum o yüzden başka yerlere bakacağız artık :)
ayakkabı tarzına kalmış.süet giyersen klasik ve ağır durur bileğini kapatmayan bir beyaz ayakkabı bir de sevdiğin koyu bir renk ayakkabı al.lacoste model ayakkabılar da alabilirsin(superga gibi) veya klasik bir tarzın varsa taba süet bir ayakkabı olabilir.

Lufian'a bakmanı tavsiye ederim. Şu sıralar oradan giyiniyorum spor/klasik tarzında çok iyi modeller var. Ayakkabı konusunda da kesinlikle çok iyiler. Bi göz atman lazım bence.

Kot pantolon.Üste t-shirt.T-shirt üstüneyse gömlek giyiyorum ben bu aralar.Üste sadece t-shirtte olabilir.Ama sadece gömlek olmuyor.Adam gibi gömlek yok bu ülkede veya bana oturmuyor tam istediğim gibi :D Kapatınca düğmeleri çöp :/ :D Eskiden kapri ve t-shirttü.Ama pantolon varken daha ciddi ve güçlü hissediyorum :D Ne alakaysa

Beymen club,armani jeans,ramsey,tommy hilfiger,ds damat tween,lacoste ve versace jeans öneririm bütçe yüksek ise tabiki Ysl,burberry,dolce gabbana der geçerim

Back
Yukarı