Glutamin. Önericeğiniz markalar

Eğer saf bir ürün arıyorsan güvenilir markalar arasından en ucuz olanını al.

MHP Glutamine-SR 300 gr..
tavsiye ederim..
fiyat olarak ortalama 85-90..lira arasında...

Demircan sorun ne açıklar mısın?

Değerli mod ;

sizde anlamışsınızdırki o mesajı boş yere yazmadım ;

az önce yasaklanan bir üye benim ürün ile ilgili bilgi verdiğim mesajdan sonra bir link verip ben bu ürünü öneriyorum demiş..haliyle linkte tıklaıdm konuyu takip ett,iiğim için..linkte erotik bayan resimi vardı....

olay bundan ibaret...yasaklandı zaten modlara ilettik ...

saygılar...

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için şimdilik sadece uyarıp hatayı düzeltiyorum. Lütfen gelecek sefere bu tarz durumların oluşmaması için forum kurallarını okuyun. Forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Yürü be draft cok yakıstı sana bu modluk (: Glutamine olarak
scitech l glutamin önerebilirim.

Değerli üyemiz Başlığınız acil,yardım gibi terimleri kullandığınız için şimdilik sadece uyarıp hatayı düzeltiyorum. Lütfen gelecek sefere bu tarz durumların oluşmaması için forum kurallarını okuyun. Forumda her üye eşit hakka sahiptir ve kimsenin öncelik hakkı yoktur.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Örnek bir davranış...

Glutamine maksimum kanda 2 saat kalacak bir aminoasit çeşidi. Glutamine-sr ürünü ise 12 saate kadar kanda kaldığını iddia ediyor. Diyet dönemi ve ramazan için ideal. Onun dışında glutamine in diğer etkileride önemli ona göre kullanım amacı belirlenmeli. Mesela ben diyet döneminde antremandan sonra alıyorum, insülin salgısını arttırdığını okumuştum aynen şeker gibi ama 0 kalori olması bir artı. bu tarz bir amaç ile kullanılacaksa sr dışındakiker uygun. Sr ise uzun süreli açlıklar ve uzun süren antremanlar için uygun. Onun dışında sadece para israfı olacaktır. Nede olsa vücut kendi glutamine ini üretebiliyor. Daha detaylı bilgiler forumda mevcut.

bencede MHP Glutamin-SR.fakat 1 kiloluk olanından alınmalı.böylece çok daha hesaplı oluyor.
1 kılolugun fıyatı 200 tl dıe hatırlıyorum yanlıs hatırlamıyorsam tahmınen ne kadarlık kullanım olusturur

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:16 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:13 ----------

MHP Glutamine-SR 300 gr..
tavsiye ederim..
fiyat olarak ortalama 85-90..lira arasında...

evet baktım 83 tl fıyatı.

Prolabdan şaşma.thums:

Mesela ben diyet döneminde antremandan sonra alıyorum, insülin salgısını arttırdığını okumuştum aynen şeker gibi ama 0 kalori olması bir artı

draft,herşeyin bir kalorisi vardır.kullandığımız supplementlerinde.ne olduğunun bir önemi yok.senin bu yazını okuduktan sonra dolabımda bulunan glutamin-sr a baktım ve 1 servisinde 25 kalori olduğu yazıyordu.sen 0 a yuvarladın sanırım böyle ufak değerleri önemsemediğinden.yoksa kalori olmayan besinler sadece;vitamin,mineral ve sudur.

Kalori derken karbonhidrat olmamasından bahsediyorum. Vücut aminoasitleri kas yapımında kullandığı için sindirip enerji kaynağı olarak kullanmıyor. Yoksa yeterli enerji kaynağı alınmıyorsa vücut bir şekilde her çeşit aminoasiti yıkıp enerji sağlamaya çalışır 25 kalori ordan geliyordur. Aksi takdirde sadece kas inşaasında glutamine mitokondriye girip yanmıyor.

Back
Yukarı