kardeşim merhaba bende bugün optimum glutamine powder 600 gr aldım ve kullandığım protein xpro whey complex ikisini karıştırıp yarım litre su ile içiyorum şimdi ağır antreman yapmayı seviyorum fakat kas yıkımından korkuyorum kas hacminin kaybından şimdi glutamine alınca ikisini karıştırıp içicem ağır antremanlara girebilirim demi kas yıkımını minimuma indiricekya glutamin protein tozumdada bcaa , glutamine vs var complex olduğu için anlatabilmişimdir umarımOptimum kullanıyorum. 5gr(mutfak tartısı ile tartıp) 200ml civarı su ile kullanıyorum. Hemen karışıyor su ile fakat 30 sn beklesem dibe çöküyor tamamen. Hemen karıştırıp dikiyorum kafaya. Topaklanma vs. olmuyor kesinlikle.
dediğin şekilde kullanmak çok zor olur.belki boğazına bile yapışır, yutamazsın. bildiğim kadarıyla; maltodextrin, toz amino, gainer ve protein su ile karştırmadan tumazsın. aynı şekilde glutamine' ide yeterli su ile karıştırıp 15 dakika içinde içmek daha anlamlı.topaklanma olmaması ve daha kolay içmek için çay kaşığıyla (creatine veya bcaa ) ağzımıza döküp direk suyla içsek bir farklılık olur mu? farklılıktan kastım düşük verim