GNC Ürünlerini Nasıl Buluyorsunuz (Whey & Amino)

GNC alternatifi ürünler de sağlık bakanlığı onaylı satılır ve içeriklerinin ne olduğu bellidir.

Burada güvenmediğiniz nokta heralde bahsedilen içeriklerin doğru yazılıp yazılmaması heralde..

Sağlık bakanlığı onaylı ve birçok işin ehli sporcunun kullandığı bu ürünlerde yanlış bilgilendirme ve yönlendirme yapılacağını zannetmiyorum.

Özür dilerim söylediğim yanlış anlaşılmış.Çevremce gncye olan güven derken ailemden bahsediyordum-durumu yukarıda açıklamaya çalıştım.Bana kalsa universalda birdir hardlinede gncde.

açıkcası, gnc den vitamin bile almıyorum..eczaneden aldıgım ürünler daha tatmin edici, hem fiyat hem etki konusunda..

gnc daha cok bitkisel ve organik tarzı ürünlerde başarılı olmayı becermiştir bence..whey proteini, weight gainer, amino asit konusunda iyi olmadıklarını rahatlıkla söyleyebilirim..protein barlarında bile soya proteini var ve bir vg ci mantıgına uymayan ürünler tamamen..kısacası, gnc benim için bir alternatif olamaz, ama isteyen kendi tercihleri dogrultusunda istedigini alabilir..

Özür dilerim söylediğim yanlış anlaşılmış.Çevremce gncye olan güven derken ailemden bahsediyordum-durumu yukarıda açıklamaya çalıştım.Bana kalsa universalda birdir hardlinede gncde.

O zaman sen de GNC ürünlerinin boş kutularını sakla.

Aldığın diğer markaların ürünlerini bu kutulara boşalt.

Aileler bu gibi konularda bazen lafı dinlemiyor bile.

O yüzden sen de kendince yöntemler bul derim.

Paran bir kenara zamanın gidiyor.

GNC alternatifi ürünler de sağlık bakanlığı onaylı satılır ve içeriklerinin ne olduğu bellidir.

Burada güvenmediğiniz nokta heralde bahsedilen içeriklerin doğru yazılıp yazılmaması heralde..

Sağlık bakanlığı onaylı ve birçok işin ehli sporcunun kullandığı bu ürünlerde yanlış bilgilendirme ve yönlendirme yapılacağını zannetmiyorum.

Bunun dışında her firmanın uzmanlık alanı farklıdır.
Benim şahsi fikrime göre GNC vitamin, mineral ve doğal destekler konusunda belli bir üretim uzmanlığı, kalite ve maliyet avantajı yakalamıştır, ancak aynı yorumu protein tozu, aminoasit gibi VGcilerin büyük oranda kullandığı ürünleri için yapamam.

Aynı şekilde Hardline, Ultimate, BSN gibi markaların da protein tozları ve VG destek ürünleri kendi uzmanlık alanları iken, vitamin, mineral ve diğer doğal bitkisel destek ürünleri bu firmalardan tercih etmem genelde.

Bu görüşümün istisnai olduğu birçok örnek de var tabi.
bu yorum satış oranları ilede doğrulanıyor. GNC'nin en çok satan ürünleri eklem destek ya da antioksidan içerikli ürünleri olmuş...GNC'de vg alanında ürünlerinin zayıflığının farkında ki EAS ürünlerine yervermiş amino asit grupları için...

Back
Yukarı