gnc creatine plus nasıl kullanıcam?

arkadaşlar bugun gnc ye ugradım alışverişteydim. ultimate iso mass indirime grmiş işte onu alırken kız şey dedi 2. ürün %50 indirimli bende creatine aliyim dedim. bana şu ürünü verdi
http://******/tr/products.asp?ID=7&CID=49&PID=495&title=GNC Creatine Plus- 200g

bunu ne kadar kullanmam lazım ve nasıl kullanmam lazım? sitede 1 çay kasıgı meyvesuyuyla diyor. monohydrate değilmiş bu. bu plusunda yüklemesi falan varmı ?

6 aydır spor yapıyorum
kilo 68
ultimate iso mas ile birlikte kullanıcam

yardımcı olursanız cok sevinrim. teşekkürler

normal klasık bır monohıdrat ıste nasıl degılmıs

1 tatlı kasıgı alman gerek 5gr ıcın

ve evey yuklemesı var cunku bıldıgımız monohıdrat

Yükleme denen şey ilk bir hafta gün içinde 3-4 sefer kullanıp 15- 20 gr creatine alınması durumu... Normalde antrenmandan önce veya sonra bir tatlı kaşığı içtiğin sıvıya karıştırman da yeterli yükleme yapmak istemezsen. Creatine kullanırken gün içinde içtiğin su miktarını arttırmaya da dikkat et. Bir başka tartışılan konu da kafein kullanımıdır. Kimisi kafein alımı creatine in etkisini nötrler der, kimi de alakası yok der... Bana göre alınan kafein miktarını günde bir ya da iki fincan kahveyle sınırlamak makudür. Ayrıca creatine suda uzun süre dayanıklı bir supplement olmadığından içileceği zaman içeceğine karıştırılmalı. Aldığın üründe biraz da aminoasit var ancak miktar olarak hesabı yapılacak kadar mühim değil.

Yükleme denen şey ilk bir hafta gün içinde 3-4 sefer kullanıp 15- 20 gr creatine alınması durumu... Normalde antrenmandan önce veya sonra bir tatlı kaşığı içtiğin sıvıya karıştırman da yeterli yükleme yapmak istemezsen. Creatine kullanırken gün içinde içtiğin su miktarını arttırmaya da dikkat et. Bir başka tartışılan konu da kafein kullanımıdır. Kimisi kafein alımı creatine in etkisini nötrler der, kimi de alakası yok der... Bana göre alınan kafein miktarını günde bir ya da iki fincan kahveyle sınırlamak makudür. Ayrıca creatine suda uzun süre dayanıklı bir supplement olmadığından içileceği zaman içeceğine karıştırılmalı. Aldığın üründe biraz da aminoasit var ancak miktar olarak hesabı yapılacak kadar mühim değil.

öncelikle teşekkür ederim. şimdi ben 4 gün yükleme yapiyim ozaman ondan sonra kutu bitene kadar ant oncesi ve sonrasımı kullanıcam? kutu 200gram

Back
Yukarı