Beach Body
Üye
4 antremandir arkadasimin Amerika'dan getirdigi GNC Pro Performance® AMP Amplified N.O. Loaded urununu kullaniyorum. Urunun icerigi ise su sekilde:
Soruma gelecek olursak bu urunun guc anlaminda cok bir etkisini goremedim. Evet enerji veriyor ancak benim aradigim sey enerji degil guc. Acaba NO urunlerinin tamami mi boyledir, yoksa gene GNC basaramamis diyebilir miyiz?
Ikinci soruma gelecek olursak bu urunu 4 kez almama ragmen yaklasik 1.5 kg vermeme neden oldu. Beslenmem eskisi gibi. Hicbir degisiklik yok. Bunu icindeki L-Carnitin'e ve Kafein'e baglayabilir miyim?
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...
Serving Size: 1 scoop (22g)
Servings Per Container: 45
Tri-MG Accelerator - 3.8g
Betaine Anhydrous, Beta-Alanine, BCAA Blend (Leucine, L-Isoleucine, L-Valine)
N.O. Charge Blend - 3.5g
Micronized L-Arginine, L-Citrulline Malate, Yohimbe Bark Powder, Mega Natural-BP Grape Seed Extract
Creatine Matrix Blend - 3g
DiCreatine Malata, Creatine Ethyl Ester HCL, Guanidinoacetate, Creatine AKG, L-Arginine, L-Glycine, L-Methionine
Energizing Fatty Acid Metabolizer Blend 850mg
Caffeine Anhydrous, Medium Chain Triglycerides, L-Carnitine
*total caffeine per serving is 400mg
Soruma gelecek olursak bu urunun guc anlaminda cok bir etkisini goremedim. Evet enerji veriyor ancak benim aradigim sey enerji degil guc. Acaba NO urunlerinin tamami mi boyledir, yoksa gene GNC basaramamis diyebilir miyiz?
Ikinci soruma gelecek olursak bu urunu 4 kez almama ragmen yaklasik 1.5 kg vermeme neden oldu. Beslenmem eskisi gibi. Hicbir degisiklik yok. Bunu icindeki L-Carnitin'e ve Kafein'e baglayabilir miyim?
Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler...