omrbrk
Üye
Selamlar arkadaşlar;
Ben ara verdiğim dönemleri saymassak 4-5 ay gibi bir süredir bu sporu yapmaktayım; öncesinde bir klüpte basketbol oynadığımdan vücudum spora yatkın bir durumdaydı. 3-4 aylık gelişmeden genel itibariyle memnun olmadığım söylenemez fakat göğüslerimdeki gelişim beni hiç tatmin etmiyor malesef..
Programım (Haftada 1 veya 2 gün)
1 - Incline Bench Press 12-10-8-6 (2 hafta öncesine kadar Flat Bench'ten sonra yapmaktaydım.)
2 - Flat Bench Press 12-10-8-6
3 - Flat Dumble Fly 3x10
4 - Cable Crossover 12-10-8-6
5 - Pullower 3x10
Memnuniyetsizliğimin Öncelik Sırasına Göre Sebepleri:
1 - Yanlara doğru çok dar; genişletmek istiyorum.
2 - Üst göğüs neredeyse sıfır.
3 - Orta bölge çok boş duruyor.
4 - Hacim olarak yeterli değil.
Evet arkadaşlar yardımlarınızı acilen bekliyorum; ona göre yarın yeni bir program hazırlayacağım. Bir de bunları yazarken kafama şu takıldı ki acaba 3-4 aylık birisi için çok mu fazla hareket yapıyorum??
Ben ara verdiğim dönemleri saymassak 4-5 ay gibi bir süredir bu sporu yapmaktayım; öncesinde bir klüpte basketbol oynadığımdan vücudum spora yatkın bir durumdaydı. 3-4 aylık gelişmeden genel itibariyle memnun olmadığım söylenemez fakat göğüslerimdeki gelişim beni hiç tatmin etmiyor malesef..
Programım (Haftada 1 veya 2 gün)
1 - Incline Bench Press 12-10-8-6 (2 hafta öncesine kadar Flat Bench'ten sonra yapmaktaydım.)
2 - Flat Bench Press 12-10-8-6
3 - Flat Dumble Fly 3x10
4 - Cable Crossover 12-10-8-6
5 - Pullower 3x10
Memnuniyetsizliğimin Öncelik Sırasına Göre Sebepleri:
1 - Yanlara doğru çok dar; genişletmek istiyorum.
2 - Üst göğüs neredeyse sıfır.
3 - Orta bölge çok boş duruyor.
4 - Hacim olarak yeterli değil.
Evet arkadaşlar yardımlarınızı acilen bekliyorum; ona göre yarın yeni bir program hazırlayacağım. Bir de bunları yazarken kafama şu takıldı ki acaba 3-4 aylık birisi için çok mu fazla hareket yapıyorum??