GOLD Fıstık Ezmesi 25gr. Protein!

margarin atıldıgını nerden çıkarmış bende anlamadım,fıstığın yagıdır bence o bitkisel diye bahsedilen yağ

Son düzenleme:
arada sırada haftada 1-2 kez alırım markete gıdınce ben eskıdne bımdne alıyordum su an ıse a101 den alıyorum :)

ben ole gr falan saymıyorum alıyorum yanıma tam bugday ekmegımı doyana kadar ahududu reclı ıle yıyorum :)

yada en guzelı akca agac surubu ıle yıyorum :)

guzle bır urun :)

Carrefour expresslerdeki gold u kim bitiriyor yahuu? Kırmızı etiketli Ballı olanı dolu var 1 tane normal kalmıyor, diğer vg cileri de düşünün lütfen alırken:)

50 gr Lor peyniri ile karıştırdım 100 gr ını pek iyi olmadı ama götürdüm gene:) direkt 50gr protein:) üstüne bir tatlı kaşığıda omega-3 balık yağı içilirse sanırım eksik bir besin kalmıyor. Abartı mı olur acaba?

Calve fıstık ezmesi Hollanda'dan ithal ediliyor... fiyatı cep yakıyor.. geçen gün aldım 9 lira verdim 350 gramına ... değer mi ? bence değmez

Açıkcası tadını hiç beğenmedim. Normal de de fıstık ezmesi sevmediğimden olabilir

Tadı gerçekten mükemmel bağımlılık yapıyor açıkçası günde 1-2 yemek kaşığı öğün aralarında tüketilebilir.

bu ürünün içinde şeker de var hatırlatırım. :) bir de günde en az o kadar da omega-3 alman lazım demişsin, 1 kapsül marincapta 150 mg omega-3 var. 50 gram omega-3 için günde 350 kapsül marincap yutması lazım. ezbere konuşuyorsun.
bosver dostum o hep oyle sagdan soldan ogrenmısler bı bol yag ye dıye
sonuc olarak avatarına bak zaten o vucudu groupte hangı akıllı bnn lafını dınlerki?

İçine yağ eklenebilen her ürünü almayın mümkünse içini dışını okuyun çünkü amerikanın elinde aşırı şekilde mısır var ve elden çıkarmak için mısırdan edilen yağlar bu tür ürünlere karışıtırılabiliyor.

gold un bu fıstık ezmesine bayılıyorum.
real den aldığım kutular bitmişti. tekrar gidip gidp bakıyordum arada düğer ürünler doluyken gold rafı bomboş :) derken geldi 5 kutu daha aldım ..
birileri boşaltıyor rafları :)

Kilo almak isteyenler için uygun tadi güzel ancak ölçülü tüketilmeli içinde protein var diye abartmamali kahvaltida yada ara öğünde 1-2 dilim kepek ekmeği üzerine az miktarda sürülüp yenilebilir

Fıstığı alıp robotta ezemiyo musunuz? Katkısız, şekersiz.

Ben bunu denedim, fistik ve bir miktar zeytinyagi robotta cektim. Kivami guzeldi aslinda ancak 3 gun sonra bozuldu :( 500 gram fistik cope gitti. Nedenini tam bilmiyorum. Aslinda fistiklar tuzsuz kavrulmustu ama sanirim daha fazla kavurmak lazim robottaki islemden sonra. Tecrubesi olan varsa aslinda super paylasim olur.

Back
Yukarı