GOLD Fıstık Ezmesi 25gr. Protein!

Elbetteki zararlı şüphe yok neredeyse tadı güzel olan herşeyin bu spor için negatif etkisi var.

Ben her yulaf ezmesi yediğimde.Yediğim karışım= 200 ml süt + 1 çay kaşığı bal + yarım tatlı kaşığı gold fıstık ezmesi + 10 gram ceviz + 75 gram yulaf ezmesi. Bu şekilde karışıma tat vermesi amacı ile bal ile birlikte kullanırım genelde bu ürünü.

Valla tatlı krizine girdiğim dönemler için aldım.Daha önce fiskobirlik fındık ezmesi almıştım.Böyle bir bağımlılık yapan yoktu ya. Bir kaşıkla başlayıp kavanozun dibini görmek çok olası. 3 günde bitirdim irademle :D Bugün yine tatlı krizine girdim. İşten dönünce markete girdim gözüm döndü yine o fiskobirlik fındık ezmesi alacaktım zor tuttum kendimi , hatta çikolatalara falan baktım. Acayip şeker çekmişti canım. Neyse ki bu fıstık ezmesini gördüm. Daha önce fıstık ezmesi yememiştim. İyi oldu şekeri çok değil, protein miktarı yüksek. Tatlı krizlerinde 1-2 tatlı kaşığı iyi gelir. Çikolata yemektense kesinlikle bu tarz ürünleri tavsiye ederim.

Merhaba,

Hayatım boyunca fındık, fıstık ezmelerinden nefret ederdim hiç yemediğim halde.
Ancak protein bar yapımı için GOLD markasının bu fıstık ezmesini aldım ve gayet memnun kaldım.
Genel olarak protein bar yapımında kullanıyorum; ancak bundan sonra kahvaltımda da kullanmayı düşündüğüm bir ürün.
İçindeki şeker ve yağ miktarını açıkçası pek önemsemiyorum.
Abur cubura saldırmak istediğim dönemlerde beni durdurabilecek bir ürün olarak düşünüyorum.

İyi günler,

askerdeyken calve almıştım..gidip gelip kaşıklıyordum çünkü her öğün arası 6 saat askere gidenler bilir..kilo almadım güzel bir besin kaynağı.calve öneririm
saygılar.

Özkuruşlar'da trabzon tarım fıstık ezmesi var tadı gayet güzel ben aldım 3,75tl fiyatı var ama üzerinde değerleri yazmıyor çok baktım

Eklentiler

• fistik_ezmesi_1.jpg
    fistik_ezmesi_1.jpg
    37,8 KB · Görüntüleme: 622
fıstık ezmesini evde yapmak gibisi yok içeriği %500 fıstık :D,+ hazır satılanlardan daha lezzetli hale getirebiliyorum,petek bal,tarçın kafama göre hem akışkan kıvam hem lezzet yok böyle birşey yani.

bende başladım ama ara öğün olarak midem çekilince 3-5 çay kaşığı yiyorum
açlığı bastırması adına kullanıyorum

bu ürünün yüzde kaçı fıstık bilen varmı?
geçenlerde bi markette trabzon birlik fıstık ezmesi gördüm
içinde protein değeri vs yazmıyor ama %70 fıstık tan oluşur diyor
tadımlık aldım tadı çok hoş hatta süper
demekki içinde epey şeker var
peki gold un içinde yüzde kaç fıstık var?

bu ürünün yüzde kaçı fıstık bilen varmı?
geçenlerde bi markette trabzon birlik fıstık ezmesi gördüm
içinde protein değeri vs yazmıyor ama %70 fıstık tan oluşur diyor
tadımlık aldım tadı çok hoş hatta süper
demekki içinde epey şeker var
peki gold un içinde yüzde kaç fıstık var?
% 70 diye hatırlıyorum yanlış olmasın tam hatırlayamadım, fakat kipa fıstık ezmesi %83 fıstık içeriyor ve gayet lezzetli lezzetli derken fıstık tadı alıyorsununz şekerli bir tad yok:
https://www.bodyforumtr.com/threads/kipa-fıstık-ezmesi-83-fıstık-oranı.86938/

trabzon fıstık ezmesinin tadı gold a göre çok hoştu
buda beni direk şekerin fazla olduğu şüphesine itiyor
gerçi çok abartılı kavanoz kavanoz yemediğimiz prof yarışmacı vs olmadığımız için bence takılmadan tüketilebilir (abartmadan) fiyatıda çok iyiydi yanlış hatırlamıyorsam 5 tl idi
ama bidaha gidince tekrar bakacağım

Protein olarak soruyorsan bence yememelisin. Çünkü protein alacaksin diye yaklaşık 50 gr şeker alıp yağlanmanın anlamı yok. Ama canın istediği zaman alıp yiyebilirsin tabii. :D

bana diyorsan içindeki fıstık oranını sormuştum gerisi hakkında bilgim mevcut

Back
Yukarı