Goldberg Pankreas Gürescisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hsd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
amerikan güreşlerini birzamanlar izlerdim goldberg i ve dev i çok severim.. goldberg yanılmıyorsam big sex yi havaya kaldırıp 2-3 tekrar military press yapmıştı ve sonrada yere atmıştı:D

Adamların salonda çalıştığı yetmiyor ringte de birbirlerini kullanarak ağırlık çalışması yapıyorlar desene.

Goldberg heralde kendisininki gibi devasa trapezler için "big sexyi tutun iki üçkere shrug yapın" der :D

goldberg cok güçlü gerçekten...BOSNAK, senin dedigin dev; great khali mi?..o adamın yapısı gerçekten cok tuhaf...sanki cok growth hormone kullanmış...çenesi eğik, bir tuhaf...göğüs kafesinde bir acayiplik var...cok ilginç bir yapısı var...

ha yazılışından çıkartamamıştım ama senin dediğin değil o da çok ilginç birisi biliyorum .. ama benim dediğim dev 2.20 boylarında belki 3aşağı 5yukarıdır:) vücutlu değil koca göbekli uzun saçlı ve sevimli birşey lakabı dev di adını bilmiyorum

BOSNAK, browser lar acmıyor bunu...senin dedigin The great khali anladım ben..
0000035812_20061116141740.jpg

Son düzenleme:
amerikan güreşlerini birzamanlar izlerdim goldberg i ve dev i çok severim.. goldberg yanılmıyorsam big sex yi havaya kaldırıp 2-3 tekrar military press yapmıştı ve sonrada yere atmıştı:D

big sexy nin de havasından geçilmezdi yani
oranın örümcek bağlamışları ise hulk hogan ile bir tane adam wardı ya rick ti galiba adı 60 yaşında mı neydi

birde ufak boyutlu bir adam vardı, hiphop tarzı takılırdı ve rap yapardı hatta cd bile çıkartmıştı galiba çok seri hareketleri vardı.

ne günlerdi be çoğu güreşi biraktı aralarında ölenlerde mevcut christ benoit bambam ve eddie guerrero öldü hala devam edenlerden yanılmıyorsam rey mysterio

chris benoit ve chavo nasıl öldü ya ? geçen sene izliyordum baya ama türkçe olduktan sonra hiç izlemedim

chris benoit haziran2007 de çocuğunu ve eşini öldürerek intihar etti eddie 2005 de otopsi raporlarına göre uyuşturucudan ölmüş bambam da 2007de evinde ölü bulundu sebebi aşırı kilolu olmasıymış

great khali longest yard diye bir amerikan futbolu filminde oyanmıştı artık nasıl oynadığını siz düşünün :D

harbi bu adamı çok severdim ben küçükken flash tv de maçlarını yayınlardı big sexy, hulk hogan, rick flair falan hepsi birden goldberge dalarlardı bende hepsine gıcık olurdum ama en sonunda goldberg hepsini benzetirdi.Bi de maçlardan önce anırması vardı tıpkı havyan gibi :D Türkçe yorumu da çok komikti bu spor hiç bir zarar vermez falan gibi konuşmalar oluyordu birde birbirlerine jimmy mike diye hitap ediyorlardır kısacası çok komik ama güzel bir spor:D Birde adamların şeylerine falan vurunca bir yorum yapıyorlardı gülmekten kırılıyordum walla artık cocuğu olamaz, bacak omuza yaptı, gitti cocuk geleceği karanlık gibi yorumlar:D
taa o zamandan o adamlara özenirdim ama bodye başlamak bu sene kısmet oldu :D

Son düzenleme:
WWE şuanda smackdown brandı ile devam etmekte. Fox TV showları pazartesi 11.15'de veriyor. Tabi eski efsaneler kalmadı. Goldberg, Hulk Hogan, Steve Austin, The Rock gibi güreşçiler emekli oldu.

HHH,Batista gibi adamların vücutları çok sağlam ve bunun yanında devlerde mevcut Big Show,Khali,Kane,Mark Henry gibi.

Ayrıca Big Sexy(Kevin Nash) TNA federasyonunda güreşmeye devam etmektedir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
Yukarı