bu elemanın mr.olimpia olması çok zor be...Coleman hiç bırakacağa benzemiyor ve bıraksada ensesinden geliyor cutler...Bilemem...Bide örneğin coleman hulk ta falan oynasa hiç makyajsız oynar hemde eminimki...Ama coleman biraz odunmuş sanırım...Böle işleri pek beceremiyormuş...Despo dedi:Bana sorarsaniz, gunther , colemanin yerine gecerse, bu sayede bu spor daha populer olur. Neden derseniz, Colemane bakinca insan korkuyor, Gunther ise dediginiz gibi yakisikli ve emininki cok bayan hayranlari vardir. Bu sayede bayanlarinda ilgisini cekecektir bu spor ayrica parali kanal yerine normal tv kanalindan seyretme firsati olacaktir, reklam parasi yeterli olacagindan - ücretsiz kanal sayesinde daha fazla izleyici olacaktir. Yanliz Mr. Olympia olmasi sart - simgesi olur bu sayede.
kesin bırakmalı yeterince pastadanpay aldı yenilere yeni yüzlere yer verilmeli artıkROMASANTA dedi:Coleman artık bu müsabakada tad tuz bırakmadı.1.olacak gözüyle hep bakılıyor.Müsabakayı bırakırsa daha heyecanlı,daha çekişmeli müsabakalar olacağına inanıyorum.Coleman bir ekol ama jübilesi gerekli...
xxdiablo dedi:kesin bırakmalı yeterince pastadanpay aldı yenilere yeni yüzlere yer verilmeli artıkROMASANTA dedi:Coleman artık bu müsabakada tad tuz bırakmadı.1.olacak gözüyle hep bakılıyor.Müsabakayı bırakırsa daha heyecanlı,daha çekişmeli müsabakalar olacağına inanıyorum.Coleman bir ekol ama jübilesi gerekli...
marvel1500 dedi:coleman efsane olma yolunda ilerliyor ama bence her zaman arnoldun gölgesinde kalacak kazanacağı onuncu şampiyonluk bile arnoldu geçmesine yetmeyecek kısaca ARNOLD İS NUMBER ONE.
hiç sanmıyorum...onkirk dedi:bence gunter e haksızlık yapıyolar abi.. adamın vücudu süper ve anatomi olarak da zaten iri bi adam coleman a yakın boy pos yakışıklılık herşey var...bir iki sene içinde gunter geliyo haberiniz olsun...
ultraukala dedi:hiç sanmıyorum...onkirk dedi:bence gunter e haksızlık yapıyolar abi.. adamın vücudu süper ve anatomi olarak da zaten iri bi adam coleman a yakın boy pos yakışıklılık herşey var...bir iki sene içinde gunter geliyo haberiniz olsun...