Haşlanmış yağsız tavuğu yenebilir hale sokmak

thums:Haşlanmış tavuk göğsünü minik minik parçalayıp, az yağlı yoğurdun içine atıyoruz. Roka, maydanoz ve salatalıkları da minik minik doğrayıp onları da atıyoruz. Üstüne limon, karabiber, pul biber, kekik ve kimyonu da serpince oldukça yenilebilir bir hal alıyor.

Yoğurt miktarına göre değişir ancak yoğurt tavuktaki proteinin sindirilmesini zorlaştırır, tavuktaki proteinin bir kısmı boşa gidebilir, beraber yenmesi tavsiye edilmiyor bu yüzden.

benim yöntemi deneyin;
ağzına sok, çiğne, su iç, at ağza,çiğne,su

Salatayla karıştırmak en ideali.

Ben tavuğun tadını beğeniyorum şahsen hoşuma gidiyor, diyet döneminde tuzsuz yaninda birşey yokken tüketebiliyorum.

Bu kadar kasmaya gerek var mı ? bilemiyorum açıkcası. İki gram az kasım iki gram çok yağım olur ( sağlıklı ve makul ölçülerde) yinede tavuğumu soslar ızgaralarım... 2 ay geç kilo verir, 2 ay geç kas yaparım. Ne demek su ile zorla yutkunmak ya :S Geçer mi bir ömür öyle :S Hayretle okudum. Tepkim için özür diliyorum....

Tavuğu haşlamaktan bıktıysanız ızgara da pişirebilirsiniz.

Bugun; dün haşlamış olduğum ve arkasından hafif tavada kızarttığım tavuk göğsünü 1 günlük buzdolabıda beklettikten sonra soğuk soğuk yedim.Bana sanki buzdolabında haşladıktan sonra dolapta beklettiğim soğuk tavuk daha lezzetli geldi.

sanırım tavuk but'undan söz ediyorsunuz zaten içinde 4 gr yağ var yağ atmaya gerek yok tadı bence güzel tuzsuz yeniliyor nasıl yiyemiyorsunuz anlamadım iyi pişiriyormusunuz tavuğu ?
tavuk göğsüde aynı şekil 1 damla bile yağ tuz atmam sade gayet güzel gidiyor tavuk göğsüne isterseniz acı kekik atın baharat olarak içinde zaten az da olsa kendi yağı var ekstradan yağ atarsan yapış yapış oluyor

bak sole yapın
bi gün engınarlı tavuk
bi gün tavuk sote
bi gün mantarlı tavuk ben devamlı bu sekıl yapıyorum yagsız tuzsuz tabıkı

1.5 yıldır her antrenmandan sonra 250 gram tavuk haşlayıp yiyorum.sadece tuz ve kimyon serperek.ve bana hiç de yenmeyecek bi şeymiş gibi gelmiyor

Back
Yukarı