Haşlanmış yağsız tavuğu yenebilir hale sokmak

Baharatın pek bir zararı olacağını sanmıyorum. Haşladıktan sonra yemeden önce sevdiğiniz baharatlarla çeşnilendirebilirsiniz. Mesela tadı çok kötü geliyorsa acı pul biber tozu ile bu tadı bastırabilirsiniz.

tavugu ızgarada pişir,sonra mixerde çek biraz sogusun.sonra soguk suya karıstır buyuk bi bardağa koy ve gönder gitsin:D alın size özprotein tozu:D

yavas yavas ıcın bogazınıza takılabılır.

tavugu ızgarada pişir,sonra mixerde çek biraz sogusun.sonra soguk suya karıstır buyuk bi bardağa koy ve gönder gitsin:D alın size özprotein tozu:D

yavas yavas ıcın bogazınıza takılabılır.

mixerden sonrasını okuyamadım o derece :D

Bi tavsiyede benden olsun.Ben genelde haşlama yerim yanında salatayla.Ama bıkınca ızgara yaparım.Olmadı fırında biraz bezelye biraz havuç yani garnitürle, fırın poşetine atıyorum.Bi güzel pişiyor.Çıkınca dibinde az bi yağ oluyor.Poşeti deliyorum.Döküyorum o yağı.Tavuk zaten ağızda dağılıyor.Deneyin bi.Biraz zahmetli ama olsun.

Isıtın teflonu , bir tatlı kaşığı yağ dökün mis gibi kızartın emin olun vücudunuza giren 3 gram yağ karın kaslarınızı yok etmiyor.

bimde küçük acı soslar satıılyor onlarla karıştırıp gönderiyorum mideye bayağada etkili oluyor :)

Son düzenleme:
Fırın poşeti alın 3 5 lira bişey içinde zaten 8tane oluyor. Tavuk göğsünü 1çay kaşığı zeytinyağ ve 2çay kaşığı salça biraz karabiber kekik kimyonla bi güzel soslayın önceden ısttığınız fırına verin yarım saate mükemmel bir lezzet karşınızda :)

Tavuk vazgeçilmezdir ayarıca öyle abartılacak kadar yenilemeyecek bir tadı da yok haşlanınca yeşillikle iyi gidiyor yani. herkeze sağlıklı sporlar.

tavuğu haşlamak yerine tava , tencere veya fırında içine su koymadan pişirin kendi suyunuda atsın . zaten size su lazım değil içindeki eti lazım bosuna haslayarak fazladan su almayın vucudunuza ve dediğim gibi yaparsanız yemesi de o kadar zor olmaz

Haslamak en guzelı bence duduklu tencerede yarım saat olmadan pamuk gıbı pısıyor sızın suyla ısınız yok etı alın suyunu suzun ve afıyet olsun

tavuk haşlandıktan tamamen suyunu çekince biraz daha bekletince kızartma gibi çok hoş oluyor deneyin derim kızarıyor
ve tuz yerine köri kullanmak ayrı bir lezzet katıyor kekik kuru nanede olabilir
önemli olan tavuğun tamamen suyunu çekip kavrulması

Arkadaslar ben söyle bi tavsiye verebilirim ben hergun 1 kilo kadar tuketmekteyim bunu önce haslayıp suyunu iyice cektiriyorum bu kokusunu bi nebze de olsa goturuyo ondan sonra domates ve taze soganla pişirmeye dewam ediorm :) dadındann yenmiooo bee :)

Back
Yukarı