Hacettepe mi İstanbul mu ? (BESYO)

abseto

Üye
Arkadaşlar İstanbul üniversitesi ile Hacettepe üniversitesinin spor öğretmenliği bölümünü kazandım. Kayıtlara daha 15-20 gün var hangisini seçeceğim konusunda çok kararsızım.
Akademik kariyer düşünüyorum. Istanbul da yaşıyorum ailem burda diye İstanbul'u öneriyorlar. Tabi 1.5 saat yol var o nasıl olacak hiç fikrim yok :(
Hacettepe akademik olarak iyi olduğu için Hacettepe diyen de var ancak orda yurt çıkmazsa yol sıkıntılı, hemde kış şartlarında spor yapmak hatta yaşamak bile zor olur :D
Siz ne düşünüyorsunuz ? Üniversiteler hakkında veya bölgeler i ortamları hakkında bilginiz varsa yardımcı olursanız sevinirim :)

Vallaha daha üniye 2 yıl olduğu için düşünmedim ama ailenle okumak ve ya dışarıda okumak ne kadar iyi olur şüpheliyim :D
Bir tarafta ailenin verdiği rahatlık var (akşam gelince yemek + sıcak ev vs.)
Diğer tarafta özgürlük var :D (kimse sana karışmayacak.)
Ben olsam sonsuz özgürlüğü seçerim :D

Vallaha daha üniye 2 yıl olduğu için düşünmedim ama ailenle okumak ve ya dışarıda okumak ne kadar iyi olur şüpheliyim :D
Bir tarafta ailenin verdiği rahatlık var (akşam gelince yemek + sıcak ev vs.)
Diğer tarafta özgürlük var :D (kimse sana karışmayacak.)
Ben olsam sonsuz özgürlüğü seçerim :D
Doğru diyosunda o özgürlük -20 derecede olunca pek özgür olunmuyor :D eldiven gitmeden parmağın kopar :D :D bide ist.dan oraya gidince alisabilir miyim acaba

Hangisini seçersen seç, gözün arkada kalacak.
İstanbulu seçtin ve ailenle zaman zaman sıkıntı yaşadın, diyelim..Lanet olsun, keşke Hacettepe olsaydı dersin.
Ankaraya gittin ve yurtta arkadaş sıkıntısı ve yemek sıkıntısı çektin diyelim..Bu sefer de keşke ailemle kalsaydım dersin..
Ben olsam, Hacettepe derdim.Ayrı bir yer, özgürlük..

Aynen abi :D ne yapacak ailenin yanında git istediğin gibi takıl tabi yurt ortamı nasıl olur bilemem ben liseyi yurtta okudum geçen yıl çok kısıtlayıcıydı ama üni nasıl olur bilemem

Hangisini seçersen seç, gözün arkada kalacak.
İstanbulu seçtin ve ailenle zaman zaman sıkıntı yaşadın, diyelim..Lanet olsun, keşke Hacettepe olsaydı dersin.
Ankaraya gittin ve yurtta arkadaş sıkıntısı ve yemek sıkıntısı çektin diyelim..Bu sefer de keşke ailemle kalsaydım dersin..
Ben olsam, Hacettepe derdim.Ayrı bir yer, özgürlük..
Hocam haklısın da Ankara'da üni içinde yurt çıkmazsa karda kışta git gel çok zor olur yani okuldan soğutur. İçerde yurt çıkacağını bilsem anında başvurum da ne yapsam bilemedim. Dediğiniz gibi İstanbul da rahat bir ortam olmaz. İki ucu .. değnek :D

Aynen abi :D ne yapacak ailenin yanında git istediğin gibi takıl tabi yurt ortamı nasıl olur bilemem ben liseyi yurtta okudum geçen yıl çok kısıtlayıcıydı ama üni nasıl olur bilemem

Reis yurt çıksa güzel olur lisede nerde kaldın bilmem de üni de sabah çıkar akşam yatmaya gelirsin :D belli saatlere uyuduktan sonra karışan olmaz hani arkadaşlar da şansına güzel gelirse hayatın çok iyi gider :) ama tabi yurt çıkmama ihtimali de var

Hocam haklısın da Ankara'da üni içinde yurt çıkmazsa karda kışta git gel çok zor olur yani okuldan soğutur. İçerde yurt çıkacağını bilsem anında başvurum da ne yapsam bilemedim. Dediğiniz gibi İstanbul da rahat bir ortam olmaz. İki ucu .. değnek :D

Reis yurt çıksa güzel olur lisede nerde kaldın bilmem de üni de sabah çıkar akşam yatmaya gelirsin :D belli saatlere uyuduktan sonra karışan olmaz hani arkadaşlar da şansına güzel gelirse hayatın çok iyi gider :) ama tabi yurt çıkmama ihtimali de var
Hocam ihtimalleri boş ver hayatta yaptığın her seçim bir macera olsun :D

Back
Yukarı