Hacim Çalışmam Nasıl İlerliyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ernn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ernn

Üye
NwDhRMm.jpg

Yorumlarınızı bekliyorum. Üstte üçgen görüneceğim diye kasmıştım kendimi alttakiler ise normal duruş. Kollarım üstte 27 cm idi. Şimdi nasıl bilmiyorum 30u geçtiysem ne mutlu bana. :) Genetiğim kötü ama çabalıyorum, iyi kötü yorumlarınızı bekliyorum.

Zayıf olarak bu spora başlayanlar daha şanslı, vücutları yağlanmadan büyüyorlar, karın kasları sürekli meydanda oluyor altyapıları olduğu için. Tek ihtiyacın olan şey zaman, biraz kütle artınca çok iyi görüneceksin. :)

itme hareketlerine önem vermeni öneririm düz sehpada bench press yerine decline bench sehpasının seviyesini biraz düşürüp yani çok az bi eğim verip yaparsan daha iyi olur

Teşekkürler önerilerin iz için fakat maddi imkan olmadığı için evde yapıyorum çalışmalarımı.

evde hangi hareketleri ve elinde hangi aletlerin bulundugunu merak ettim eskisine göre daha iyi olmuş vücudun başarılar.

Diyorsunki evde yapiyorum beslenmem iyi degil Ve genetigim kotu 1.si kimse yuksek kgde define vucuda varmadan genetiginin iyi kotup oldugunu bilemez 2.si beslenmeden ve evde boyle bir gelisim yapmisn daha nediyim salonda olsan heralde masllah olcak kac aydir calisyosun evde sirt olarak evde calistigin icin geri kalmisn biran once salona basla iyi sporlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı