Hacim Egzersizleri (Resim ve Açıklamalarıyla - AnimalPak)

arkadaslar animal pak in sitesinde gous hareketlerini gosterdii kisimda yanlis var.. burdada yanlis var cunku deistirilmeden tercume edilerek konmus.. dar tutus bench pres hareketi triceps hareketideir.. ma orda da burda da gous hareketui olarak gosterilmis.. buyuk bir hata bence..sizinde dikkatinizi cekmedimi !

Close Grip Bench Press te dirsekler yana dogru açılırsa göğsün iç kısımları araları doldurmak için kullanılır fakat dirseklere yere dikse yük tricepslere biner ve hareket triceps hareketine dönüşür resimdede dikkat ettiysen yanlara açıyor o yüzden göğüs hareketi olarak gösterilmişbench_O

Bu haraketlerin hacim kazanma konusunda ne kadar etkili sizce bu programı max-ot benzeri bir program olarak farzedip az tekrarlar ve çok ağırlık ile birşeltirip devam etmem iyi olurmu sizce. 7 aydır body yapıyorum acaba yoğunluk çalışmasına geçsem iyi olurmu..

üzerinden zaman geçtiği için bazı resimler silinmiş , ilgilenme şansınız var mı ??

Resim linklerinin yenilenmesi gerekiyor düzeltirmisiniz

7 aydır body yapıyorum. Dengeli ve yeterli bilinçli beslenmeye çalışıyorum ama hacimsizlikten şikayetçiyim. Antremanlarda bu programı tavsiye edermisiniz. Kaç set ve ne şiddette ağırlık artırmasına gitmeliyim. Amacım hacim kazanmak teşekkürler..

Resimdeki şekli 7 ayda yaptıysan bence manken vücudu çalışmalısın. Çok estetik bir kas yapın var hacimli hayvani vücut yapıp içine etme derim ben. İyi çalışmalar.

Resimdeki şekli 7 ayda yaptıysan bence manken vücudu çalışmalısın. Çok estetik bir kas yapın var hacimli hayvani vücut yapıp içine etme derim ben. İyi çalışmalar.

Zevkler ve renkler tartışılmaz. Dediğin gibi vücudu estetik, senin tabirinle hayvani bir vücududa olsa estetik olabilir. Öyle hayvani vücutta ha deyince olmuyor.

kaç tekrarla çalısabiliriz bu programı çok ağır calısacağımız için hangi tekrarlar daha uygundur hacim calısması için

Bu haraketlerin hacim kazanma konusunda ne kadar etkili sizce bu programı max-ot benzeri bir program olarak farzedip az tekrarlar ve çok ağırlık ile birşeltirip devam etmem iyi olurmu sizce. 7 aydır body yapıyorum acaba yoğunluk çalışmasına geçsem iyi olurmu..

bencede hacim yapma böyle çok güzel gözüküyor hacim ayrı güzeldir tabi sen bilirsin

beyler resimler gorunmuyorsa o kalın fontlu yazıları seçin kopyala+yapıştır yapın google'a yüzlerce resimden en anlaşılır olanı bulursunuz..

Ayrıca herkesin programındaki hareketlerin basit görülmemesi gerektiğini gösteriyor animalpak

hedef "hacım "ise salt , bu "sarcoplasmic hipertrofi "ile çok yakından ilgili bir konsepttir...yani, bandların enine genişlemesi paralelinde kasların likit ile dolması ve büyümesi...)

@ercan bence çok konulara farklı açılardan yaklaşıyorsun
buda çok hoşuma gidiyor
bilgilerini paylaşmaya devam et bizleri ihmal etme
:)

sağolasınız da, ben konuya farklı konudan falan yaklaşmıyorum ki ?!...bunlar zaten " antrenörlerin "bilmeleri gereken şeyler ...

kısaca , yeni şeyler falan değil...

sporun türü ne olursa olsun antrenörler , çalıştırıcılar bunları bilir ...)

Back
Yukarı