novaJRdeli
Üye
Merhabalar 19 yaşında 1.83 boyundayım malesef 64-65 kilo civarındayım kilo almak benim için ayrı bi branş oldu 
yaklasık olarak 1.5 yıldır body yapıyorum(3-4 kere 1,1-5 aylık aralar oldu).zayıfda oldugum icin onceligim kilo almak ve kaslanmaktı hala da oyle.vücut yapım gereği kaslarım parçalı ama hacim istiyorum. o yuzden son 6 aydır hacim üzerine çalışıyorum.programımda yanlısların oldugunu dusunuyorum sizde bi yardım ederseniz çok sevincem.protein tozu kullanıyorum onun dısında baska bi supplement kullanmıyorum. haftada 3 gidebiliyorum derslerden dolayı ama yorumlarıız dolayında 4 e çıkarabilirim.yaklasık 1.5 aydır omuz calısmıyorum. galiba enseye pressden dolayı oldu sol omzumda bir sakatlık war spor hekimine gitmeyi düşünüyorum.2 tanede resim ekledim anlattıklarımın somut hali için

Program şöyle:
1.gün
göğüs
-------
dumbell press 4 set her seferinde agırlık arttırarak 8-6-5-4 şeklinde
incline dumbell press 4 set her seferinde agırlık arttırarak 8-6-5-4 şeklinde
dumbell fly yada pullover omzumdan dolayı yapamıyorum ama bunlarda vardı programımda 3 set şeklinde
biceps
-------
ez barda dar tutuş curl 4 set her seferinde agırlık arttırarak 8-6-5-4 şeklinde
hammer curl 4 set her seferinde agırlık arttırarak 8-6-5-4 şeklinde
barbell curl 4 set her seferinde agırlık arttırarak 8-6-5-4 şeklinde
bacak
-------
leg press 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
squat 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
standing calf raises 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
50 mekik
2.gun
triceps
--------
french press 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
push down 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
dips 3 set 10-10-10
push down yerine ip takınca yapılan hareketten
adını bilmiorm 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
sırt
-----
t barın makineye uyarlanmışı var ondan 3x8
pullups 3x6
cable rows 3 set 8-6-6
bacak
-------
leg extension 3x8
leg curl 3x8
önkol
-------
wrist curl
3.gün
-------
1.gün yaptığımla aynı program
biraz yogun bi program farkındayım.4.gune cıkarıp bacak-karın-bilek bi güne atmak istiyorum bilmiyorum dogrumu olur.önerilerinizi bekliyorum.herkeze iyi çalışmalar

yaklasık olarak 1.5 yıldır body yapıyorum(3-4 kere 1,1-5 aylık aralar oldu).zayıfda oldugum icin onceligim kilo almak ve kaslanmaktı hala da oyle.vücut yapım gereği kaslarım parçalı ama hacim istiyorum. o yuzden son 6 aydır hacim üzerine çalışıyorum.programımda yanlısların oldugunu dusunuyorum sizde bi yardım ederseniz çok sevincem.protein tozu kullanıyorum onun dısında baska bi supplement kullanmıyorum. haftada 3 gidebiliyorum derslerden dolayı ama yorumlarıız dolayında 4 e çıkarabilirim.yaklasık 1.5 aydır omuz calısmıyorum. galiba enseye pressden dolayı oldu sol omzumda bir sakatlık war spor hekimine gitmeyi düşünüyorum.2 tanede resim ekledim anlattıklarımın somut hali için

Program şöyle:
1.gün
göğüs
-------
dumbell press 4 set her seferinde agırlık arttırarak 8-6-5-4 şeklinde
incline dumbell press 4 set her seferinde agırlık arttırarak 8-6-5-4 şeklinde
dumbell fly yada pullover omzumdan dolayı yapamıyorum ama bunlarda vardı programımda 3 set şeklinde
biceps
-------
ez barda dar tutuş curl 4 set her seferinde agırlık arttırarak 8-6-5-4 şeklinde
hammer curl 4 set her seferinde agırlık arttırarak 8-6-5-4 şeklinde
barbell curl 4 set her seferinde agırlık arttırarak 8-6-5-4 şeklinde
bacak
-------
leg press 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
squat 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
standing calf raises 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
50 mekik
2.gun
triceps
--------
french press 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
push down 3 set 8-6-6 ağırlık arttırarak
dips 3 set 10-10-10
push down yerine ip takınca yapılan hareketten

sırt
-----
t barın makineye uyarlanmışı var ondan 3x8
pullups 3x6
cable rows 3 set 8-6-6
bacak
-------
leg extension 3x8
leg curl 3x8
önkol
-------
wrist curl
3.gün
-------
1.gün yaptığımla aynı program
biraz yogun bi program farkındayım.4.gune cıkarıp bacak-karın-bilek bi güne atmak istiyorum bilmiyorum dogrumu olur.önerilerinizi bekliyorum.herkeze iyi çalışmalar