• Değerli Üyemiz

Başlık açmadan önce fotoğraf ekleme kurallarını okumayı unutmayınız!

Unutmayın ki; ancak usulüne uygun eklenen fotoğraflarla ve kendiniz hakkında vereceğiniz detaylı bilgilerle

sağlıklı yorumlar alabilirsiniz. Kurallara uygun açılmış bir başlık çok daha fazla üyenin başlığınızı okumasını ve

yorumlamasını sağlayacaktır.

Fotoğraf ekleme kurallarını okumak için lütfen tıklayınız!

Forum düzenine katkınız ve anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
    BodyForumTR Ekibi

hacim için yardım

yaş 17
vücut geliştirmeye 27 Temmuz 2015 günü başladım. 3 ayı geçmiş bulunmakta. ölçülerim;
kilo:51,50
göğüs:81
bel:62
omuz:100
kol:20 idi.
şimdi ki ölçülerim ise:
kilo:58,50
göğüs:93
bel:80
omuz:108
kol:32.
sizce artışlar nasıl? Ve daha fazla hacim ve kilo içn neler yapmam gerekir? 1 hafta önceki resimlerimi atıyorum.
DSC_0073.JPG
DSC_0075.JPG
DSC_0076.JPG
DSC_0078.JPG
Snapchat-8202591657304566058.jpg

Hacim almak istiyosan bol bol yemek yiceksin.Günde 3 öğün yiyip kilo alamıyorsan o zzaman öğününü 4-5 e çıkar.
Kendine ara öğün planları yap , Bu şekilde büyüyebilir hacimlenebilirsin.

Sahsen guzel sekil vermissin simdi fazla karbonhodrat protein yiyerek hacim yapma zamani :) yapman gereken fazla yemek ve agirligi arttirmak

Nexus 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

birader yavaş at be 3 ayda bel 20 cm büyürmü hadi 3 ayda 12cm kolada bısey demıyorum zayıfsın kılo almışsın tamamda 8kıloda 20cm bel yavaş gel :D
bilader yalan mı söyliycem? ölçüler ve sonuçlar bunları gösteriyor. ölçüleride ben almadım gittiğim spor salonundaki hocam aldı. yinede sağol yorumun için

Gelisiminiz iyi duruyor ayni sekilde azim gosterip beslenme programinizi bir adim oteye tasirsaniz rahatlikla hacim artirabilirsiniz... Bu arada ilk olculeriniz muhtemelen yanlış alınmış kol tahmini 28 29 falandi ilk olcumde.. Bel icinde ayni sey gecerli ama atılan yorumlari takma sen kendi yoluna bak 1yil sonra bu olculerin hepsi hatirlayamacagin birer sayi olarak kalacaklar :)

Back
Yukarı