Hacim kazanmak için supplement kombinasyonu

Selamlar beyler yaklaşık 7 aydır bodybuilding yapıyorum. Beslenmeye çok özen gösteriyorum. Sitede yazılanların çoğunu yapıyorum ancak yeterince gelişemiyorum.Bunun için 3 aydır o.n whey + creatin kullanıyorum fakat pek bi fark yok.Amacım kilo almak ve hacimlenmek. Şöyle rahat rahat bi t-shirt giymek istiyorum kendimi bildim bileli zayıf birisiyim.
Boy 1.77
Kilo: 65

Kreatini antremandan 1 saat önce.
Wheyi yarım saat önce 1 ölçekhemen bitiminde 1 ölçek.
Off günlerinde aç karınla sabah kalkar kalmaz 1 ölçek kreatin
sonra tok karınla whey kullanıyorum 1 ölçek.

Bu kombinasyonun yanında gainer eklemeyi düşündüm. Hardline progainer ama yağlanma yapar diyorlar hafiften karın kaslarım var belli oluyor kayboluyorlar diye korkuyorum :)

Bir arkadaşta
Muscletech nitro tech + universal amino 3001 + kreatin kombinasyonunu önerdi.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Gelisememenin altinda yatan en temel neden cogu kisi icin beslenmedir. Ozellikle bu spora yeni baslayanlar icin beslenme antrenmandan once gelir. Yetersiz, verimsiz bir antrenmana bile vucut tepki verecektir. Dolayisiyla antrenmanin hakkini vermeseniz bile vucudunuza dogru besinleri, yeteri kadar sokarak guzel sonuclar elde edebilirsiniz tabiki uyku duzeninizim ve dinlenme gunlerinizin yeterli oldugunu var sayarsak.

Bence supplementlere cok kafa yormadan beslenmenizi gozden gecirin. Cok iyi oldugunu soylemissiniz ama bir eksiklik varki gelisim olmuyor. Gunluk ne kadar kaloriye ihtiyaciniz oldugunu hesaplayin internette bircok yazi hesap makinesi vs. var bu konuda. Makro besinlere(protein,karb,yag) ne oranda ihtiyac duydugunuzu arastirin ve bunlara gore beslenme programinizi revize edin derim.

Kilo boy olarak aynı beni tarif etmişsin bende 7 aydır bu sporu yapıyorum aynaya baktığımda 7 ayda gerçekten gözle görülür ve ço iyi sonuç aldığımı gerçeekten görüyorum 6 kilo aldım başladığımdan beri ama benim de bi sorunum var hacim bende 18 ime gircem 2 ay sonra hacim için ben yarin creatin ve glutamin alıcam he bide elimde whey protein tozu var beslenme olartada
hergün ;
500 ml süt
4 yumurta beyazı
2-3 günde tavuk göğüsü pilav üstü
her sabah ekmek arası evden cıkısta ton balığı vs.
Ama hacim olmuyo yada oluyo ben farkında deilim bu konu benim içlnde önemli......

---------- Post added at 21:48 ---------- Previous post was at 21:21 ----------

Kilo boy olarak aynı beni tarif etmişsin bende 7 aydır bu sporu yapıyorum aynaya baktığımda 7 ayda gerçekten gözle görülür ve ço iyi sonuç aldığımı gerçeekten görüyorum 6 kilo aldım başladığımdan beri ama benim de bi sorunum var hacim bende 18 ime gircem 2 ay sonra hacim için ben yarin creatin ve glutamin alıcam he bide elimde whey protein tozu var beslenme olartada
hergün ;
500 ml süt
4 yumurta beyazı
2-3 günde tavuk göğüsü pilav üstü
her sabah ekmek arası evden cıkısta ton balığı vs.
Ama hacim olmuyo yada oluyo ben farkında deilim bu konu benim içlnde önemli......

Selamlar beyler yaklaşık 7 aydır bodybuilding yapıyorum. Beslenmeye çok özen gösteriyorum. Sitede yazılanların çoğunu yapıyorum ancak yeterince gelişemiyorum.Bunun için 3 aydır o.n whey + creatin kullanıyorum fakat pek bi fark yok.Amacım kilo almak ve hacimlenmek. Şöyle rahat rahat bi t-shirt giymek istiyorum kendimi bildim bileli zayıf birisiyim.
Boy 1.77
Kilo: 65

Kreatini antremandan 1 saat önce.
Wheyi yarım saat önce 1 ölçekhemen bitiminde 1 ölçek.
Off günlerinde aç karınla sabah kalkar kalmaz 1 ölçek kreatin
sonra tok karınla whey kullanıyorum 1 ölçek.

Bu kombinasyonun yanında gainer eklemeyi düşündüm. Hardline progainer ama yağlanma yapar diyorlar hafiften karın kaslarım var belli oluyor kayboluyorlar diye korkuyorum :)

Bir arkadaşta
Muscletech nitro tech + universal amino 3001 + kreatin kombinasyonunu önerdi.

Yorumlarınızı bekliyorum.

Merhabalar yazdıklarını okudum

sana en faydalı supplement kombinasyonunu vermeye çalışacağım

öncelikle unutma ki gelişmeyi Antreman > Beslenme > Dinlenme > Uy. Ant. Programı gösterir

ilk iş olarak gainer al gainer olarak olimp markasının gainbolic ürününü kullanabilirsin
2.olarak argenine al argenine damarlarını genişleteceği için kaslarını daha iyi beslersin
3.olarak Muscletech Amino Fx ürününü tavsiye ederim hem BCAA açığını hemde Vitamin açığını giderirsin

Şimdi gelelim uygulamaya protein kullanmana gerek yok zaten gainerin içinde yeterince protein var gainbolic hem iyi bir marka hemde fiyatı iyi 4 kilosu 140 tl civarında 1 servis günde onu dağıtarak kullan ant önce alıcaksanda 1 saat önce al amino fx i ant sonra kullanabilirsin argenine yi uyumadan önce ve ant 30 dk önce kullana bilirsin

UNUTMA iyi beslen, yüksek kalori al ve düzenli yat akşam 11 i geçirme spordan sonrada uyuyabilirsin

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :):)

bende resimdeileri kullanıyorum, 6 aydır bb yapıyorum

Eklentiler

• zzzz.jpg
    zzzz.jpg
    76 KB · Görüntüleme: 1.003
4. ay bunları kullanmaya başladım, bu ay creatine de aldım. kulanım seklim şu,

(protein+ bcaa) sabah kalktıgımda ,

(gnc glucosamine) kahvaltıdan sonra

(protein+bcaa+arginine) salona gitmeden 1 saat önce

(protein+glutamine+bcaa)salondan cıkar cıkmaz

(gnc glucosamine) aksam yemegi ile

(arginine) yatırken...

SİMDİ İDMANDAN 1 SAAT ÖNCESİNE (CREATİNE) DE EKLİYCEM... yanlısım varısa yorum yapabilirsinizz

bilmem, kendi kendime ole karar verdim çunku diet yapıyorum, butun gene mide aç kalıyor zaten ve sabah kalkınca protein ile alıyorum, kasları korusun die... diette olmasam belki sabahları kullanmazdım..... zaten benım kullandıgım bcaa nın degerlerı yuksek, 4-1-1
onun için 6 tableti 3' e böldüm.... sabah, idman oncesi, ıdman sonrası

Back
Yukarı