hacimlenme döne günlüğüm

Yağ yakım sürecimi durdurdum önce hacim yapma kararı aldım ve bu yeni diyete başlıyorum kilom 67 hedef 72
sabah kalkar kalkmaz 10.00
1bardak light süt
kahvaltı 3yumurta tam
1 adet domates
2dilim tahıllı ekmek
2yemek kaşıgı lor peynir
yeşil çay

ara öğün 11.30
1kase yogurt içine 1adet muz ve 3 4 tatlı kaşıgı kadar yulaf atıyorum

öğlen 13.15
ton balıgı + bulgur pilavı şehriyeli
spor salonu 14.30

ara öğün 17.00
yeşil elma

akşam yemeği 20.00
tavuk göğüsü
bulgur pilavı şehriyeli
gece yatmadan 1bardak light süt
yorumlarınızı da bekliyorum zce dogru yoldamıyım

Kalori hesabı yapman gerek göz kararı biryere varamazsın kazandığın kütle yağda olabilir
Vede antreman sonrası hemen protein ve basit karb alman lazım yarım saat sonrasında ise kompleks karb tüketmen gerek bunlar önemli şeyler.
Son olarak yağ'ın y'sini görmedim listede sütü bari light değil yağlı kullansaydın :)
Vucüt fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için yağ'a ihtiyaç duyar. Kalorinin %20-35 arası yağdan alınmalı fakat yararlı yağ olarak saydığımız zeytin yağı kuruyemiş yağı hindistan cevizi yağı vb. yağlardan alınmalı.

Kalori hesabı yapman gerek göz kararı biryere varamazsın kazandığın kütle yağda olabilir
Vede antreman sonrası hemen protein ve basit karb alman lazım yarım saat sonrasında ise kompleks karb tüketmen gerek bunlar önemli şeyler.
Son olarak yağ'ın y'sini görmedim listede sütü bari light değil yağlı kullansaydın :)
Vucüt fonksiyonlarını yerine getirebilmesi için yağ'a ihtiyaç duyar. Kalorinin %20-35 arası yağdan alınmalı fakat yararlı yağ olarak saydığımız zeytin yağı kuruyemiş yağı hindistan cevizi yağı vb. yağlardan alınmalı.
yemeklerimi kullanıtçrken zeytin yağı kullanıyorum ama bu besinlerin makrosunu programda kaydedince %29yağ tükettiğim ortaya çıktığı için ekstra almak istemedim aslında

Eklentiler

• Screenshot_20170810-095015.png
    Screenshot_20170810-095015.png
    66 KB · Görüntüleme: 466
Back
Yukarı