pazar günleri iskenderim banko ilk hafta duble yemiştim ama artık tek yiyorum)
pazar = iskender + profiterol banko
Hiç bozulmasın benim Ödül günü neler yediğimi bilsen. Ağzın açık kalır az bile yemişsin. En azından 6 gün diyetine sağdık kalırsın hafta sonu ödül vericem kendime diye motive edici olur öbürtürlü hiç ödül vermezsen kendine insanız sonuçta. Sabrın taşar ve bırakırsın ödül vermek bu yüzen mantklı.
Aslında o konuda iyiyim karar verir ve motive olursam iradem taş gibi kafa_ kırılmaz ama canımda istemiyor değilhaftada 1 gün hafiften kendime kıyak yapcam.
Dikkat edilmesi gereken bir nokta : Cheating yaptigimiz gun, insulin degerimiz tavan yaptigi icin gece uykudan uyanma, sabah yorgun hissetme gibi durumlarla karsilasabiliriz. Uyanirsak veya sabah kotu hissedersek kalan pizza parcalarini tirtiklamak yok, yasasin protein tozu![]()
Öncelikle uyarı için teşekkürlerdemek ki fazla abartmamak gerek herşeyde olduğu gibi. Şu bacaklarımın hamlığı geçmedi gitti 10 gündür ağrı var dün yormadım bacağımı kardiyo falan yapmadım bugün biraz daha iyi genelde bacak çalıştıktan sora oluyor protein eksiğim olabilir mi ?kafa_duh