Haftalık çalışma programım ağırmı sizce

pzt:göğüs-biceps
salı: omuz-triceps
çrş:boş
perşembe:göğüs-biceps
cuma: omuz-triceps
cumartesi:boş
pazar:sırt-bacak

Genel olarak fikirlerinizi alabilirmiyim? kol çalışmam fazlamı?

set ve tekrar sayılarını bilmeden yorum yapmak zor,fakat genelde göğüs ve omuzu arka arkaya girdiğim günlerde 2. gün girdüğüm bölgede performans düşüklüğü yaşadım hep.

öncelikle hareketler, setler ve tekrarlar olmadan bir yorum yapılamaz.. Ama şunu söyliyebilirim sanırım. pazar günü sırt-bacak değilde, bacak-sırt olarak çalış. Squat tarzı hareketlerde(Programında var mı bilmiyorum) bele ve omurgalara baskı yaptığından, sonra sırt çalışılarak barfiksle falan tekrar omurgaları rahatlatıyormuşuz.. Forumda bir yerlerde okumuştum.

öncelikle hareketler, setler ve tekrarlar olmadan bir yorum yapılamaz.. Ama şunu söyliyebilirim sanırım. pazar günü sırt-bacak değilde, bacak-sırt olarak çalış. Squat tarzı hareketlerde(Programında var mı bilmiyorum) bele ve omurgalara baskı yaptığından, sonra sırt çalışılarak barfiksle falan tekrar omurgaları rahatlatıyormuşuz.. Forumda bir yerlerde okumuştum.

Set ve tekrarları yazıyım:

göğüs hareketleri:3*8
kol hareketleri: 4*8
omuz hareketleri:3*8
bacak ve sırt:4*8

ayrıyeten sormak istediğim acaba biceps ve tricepsi aynı güne taşıyarak haftada 2 güne indirsem dahamı yararlı olur yarımcı olursan sevinirim teşekkürler..

Back
Yukarı