Haftanın 7 günü spora gidiyorum hiç yorulmuyorum normalmi? Bir zararı olurmu?

Arkadaşlar haftanın 7 günüde spora gidiyorum.Antremanı bitirdikten sonra yarın dinlenicem diyorum ama yok yine spora gidesim geliyor yine spora gidiyorum..Bugün bile antreman yaptım şuan salon açık olsa yine gidicem o derece...Neyseki sabaha bişey kalmadı :) Sizce bu normalmi? Antremanın hakkını verdiğimi düşünüyorum..Birgün biceps-triceps birgün omuz birgün göğüs çalışıyorum.Böyle böyle dönüşümlü gidiyorum..Atıyorum göğüs antremanı yapıyorsam eğer minimum 10 hareketx3 yapıyorum...Yada ogün omuz yapıyorsam minimum 10 omuz hareketini 3'er set şeklinde yapıyorum...Ama yok ertesi gün yine dincim...Öğrenciyim, boş vaktim çok ve sürekli uzanıyorum dinleniyorum acaba bundanmı yorgun hissetmiyorum kendimi? Siz haftada kaç gün antreman yapıyosunuz?? Hergün antremana gitmemde bir sakınca varmı sizce? Gitmediğim zaman kendimi mutsuz hissederim valla :)

Yazın haftanın her günü günde 2 defa gittiğim dahi oldu(Tabi sabah idmanı kardiyoydu).Oldukça temiz beslenip iyi uyuyordum.Bu yüzden sorun olmuyordu.Tamamen programlama meselesi.Yine de 10 hareket 3 set yapmayı doğru bulmuyorum.Bir harekete alıştığın sırada başka harekete geçmek kasları şaşırtmaz aksine ağır yüklemeni engeller.İlla toplamda 30 set yapılacaksa 6 hareket 5 seti tavsiye ederim.

Yazın haftanın her günü günde 2 defa gittiğim dahi oldu(Tabi sabah idmanı kardiyoydu).Oldukça temiz beslenip iyi uyuyordum.Bu yüzden sorun olmuyordu.Tamamen programlama meselesi.Yine de 10 hareket 3 set yapmayı doğru bulmuyorum.Bir harekete alıştığın sırada başka harekete geçmek kasları şaşırtmaz aksine ağır yüklemeni engeller.İlla toplamda 30 set yapılacaksa 6 hareket 5 seti tavsiye ederim.
Aynen,en azından programi bolmek en mantiklisi.

Back
Yukarı